ENGflagIKON   

IRONCAD 2016 SLÄPPT

IronCAD LLC släpper IronCAD Design Collaboration Suite 2016

2016TURB2

Nya IRONCAD 2016 har snabbare och effektivare cad-verktyg med fokus på tillverkningsindustrins behov.

IRONCAD 2016 är nu släppt med nyheter inom sheet metal, inkl importerad sådan, toleransmåttsättning direkt i 3D samt flera nya funktioner för att skapa 2D-ritningar.

Mer alternativ i universalverktyget Triball, bättre funktioner vid import av främmande caddata, förbättrade patternfunktioner, bättre mekanism-simulering där änd- och startläge kan styras bättre. Allt med den innovativa teknik som kännetecknar Ironcad.

Utökat stöd för produktfamiljer finns både i 3D och 2D som underlättar vid variantkonstruktion.

Detaljer som dras och släpps in i konstruktionsmiljön i Ironcad kan automatiskt hämta in önskad parametervärde från den part eller sammanställning den släpps på, och sedan följa med vid förändring.
Man har byggt vidare på  funktionen kallad Smart eBehaviors som nu automatiskt känner av vilket sorts part en detalj släpps på och då väljer korrekt part från motsvarande grupp. Stöd finns nu för attachment points (automatisk positionering) på feature-nivå, vilket ger nya möjligheter att automatisera förändringar. 

För de med beräkningsbehov så har Multiphysics-modulen (MP for IronCAD) uppdaterats med snabbare solver, bättre gränslägeshantering och bättre mesh-algoritm som löser sammanställningar avsevärt snabbare genom att filtrera bort oavsiktliga mindre geometrier. En ny rapportfunktion finns också för att presentera beräkningarna. Ett nytt tillägg för fluidströmning FLOW lanseras också. I fullversionen av Multiphysics kan användare beräkna stress, värme, el, och fluider med en enkelhet som är oöverträffad i branschen.

COMPOSE

För de som använder den avancerade viewern Compose (är egentligen betydligt mer en en viewer) finns nu stöd för produktfamlijer lagrade i katalogsystemet för användning med drag och släpp inkl automatik för att summera pris för aktuell sammanställning.
Katalogerna i Compose lagras som lättvikt och kan konverteras till "riktiga" cadsolider automatiskt av Ironcad eller Inovate användare.
Detta är avsett för tekniska säljare som utan större cadkunskap ska kunna plocka ihop kundanpassade sammanställningar enkelt och snabbt utan att behöva köpa in licenser.

IRONCAD 2016 finns tillgängligt omgående för nedladdning.
För mer information kontakta Solidmakarna eller besök Solidmakarna på Elmia SubContractor.

 

 

 

Utbildning

  • grundkurs i Ironcad
  • sheet metal i Ironcad
  • rendera och animera i KeyShot!

    Se lediga datum...


UtbildPersonerFront

 

 

Snabbare 3D konstruktion med nya Ironcad 2018

Nya Ironcad 2018 finns nu för nedladdning

IronCAD2018Releasesmall

 

 

 

 

FEM i PU1 - 2018

UPPDATERING - PU1

I PU1 (Product Update one) kommer nu nya funktioner för simulering i Multiphysics for IronCAD 2018
Läs mer...

FEM2018pu1websmall2

 

 

 

 

DDM 2018 PDM för CAD användare

DesignDataManager DDM

  • ett lättanvänt PDM-system till Ironcad mfl CAD system.

DDMforICweb1

 

 

 

 

The fastest way to 3D

ironcadlogo

Professionell support

Som kund till Solidmakarna får du svar på dina frågor när du behöver! Och svaren är från erfarna konstruktörer med verklig erfarenhet från 3D och mekanik konstruktion!

Supportman4

Tanka ned testversion IRONCAD

Här kan du tanka ned din egen fria testversion av IRONCAD

DownloadOver4