ENGflagIKON   

NYHETER:

IRONCAD 2017 finns nu tillgänglig

IRONCAD 2017 SLÄPPT
IronCAD LLC i Atlanta, USA släpper nu IRONCAD 2017 med fokus på stora sammanställningar och som ger betydligt mer prestanda vid arbete med stora datamängder vilket reducerar tiden för allt från koncept till slutligt konstruktionsunderlag.

Tiden för att öppna och spara stora filer är upp till 30% snabbare och bättre grafikprestanda ger upp till 10 ggr snabbare interaktion med stora sammanställningar än i tidigare versioner. Regenerering av komplexa parter går nu klart snabbare och också tiden för att uppdatera 2D-ritningar har också förbättras.
En stor andel Ironcadanvändare använder IRONCAD för framtagning av stora komplexa maskinkonstruktioner med tusentals parter, för fabrikslayoter och liknande, mycket beroende på IRONCAD´s innovativa Top/ Down arbetssätt för 3D-modellering och det har gjort att IRONCAD har fokuserat en hel del utvecklingsarbete på att höja prestandan i dessa miljöer.

Förutom IronCADs partners har många kunder varit involverade i test och utveckling av nya IRONCAD och dessa har verifierat prestandaökningarna under betaprogrammet.
Utöver prestandaökningarna har det skett generella förbättringar rakt genom programmen både i 3D och 2D miljöerna inkl i Sketch, Sweep, Design variations och Sheet metal funktionerna, allt för att öka användarnas produktivitet. Utökade PMI funktioner för tillverkningsinformation direkt i 3D utan att behöva skapa 2D ritningar, har införts. Ritningsmiljön i 2D har uppdaterats med förbättringar i stycklista, revisionstabell och kortare väg att utföra kommandon och snabbare sätt att skapa 2D ritningar. Allt sammantaget är det över 100+ förbättringar som införts.
IronCAD DCS 2017 finns omgående för nedladdning på www.ironcad.com


ironcadlogo2

En sammanfattning över nyheterna finns på :
http://www.ironcad.com/whatsnew

 

För mer information, kontakta Solidmakarna 08-556 185 40

250TEAM

 

Utbildning

  • grundkurs i Ironcad
  • sheet metal i Ironcad
  • rendera och animera i KeyShot!

    Se lediga datum...


UtbildPersonerFront

 

 

Snabbare 3D konstruktion med nya Ironcad 2018

Nya Ironcad 2018 finns nu för nedladdning

IronCAD2018Releasesmall

 

 

 

 

FEM i PU1 - 2018

UPPDATERING - PU1

I PU1 (Product Update one) kommer nu nya funktioner för simulering i Multiphysics for IronCAD 2018
Läs mer...

FEM2018pu1websmall2

 

 

 

 

DDM 2018 PDM för CAD användare

DesignDataManager DDM

  • ett lättanvänt PDM-system till Ironcad mfl CAD system.

DDMforICweb1

 

 

 

 

The fastest way to 3D

ironcadlogo

Professionell support

Som kund till Solidmakarna får du svar på dina frågor när du behöver! Och svaren är från erfarna konstruktörer med verklig erfarenhet från 3D och mekanik konstruktion!

Supportman4

Tanka ned testversion IRONCAD

Här kan du tanka ned din egen fria testversion av IRONCAD

DownloadOver4