ENGflagIKON   

TraTeknik2018

EXEMPEL ANVÄNDARE:  Bosch Rexroth

IRONCAD hjälper Bosch Rexroth sälja mer!

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik.

Magnus Månsson, försäljningschef på Bosch Rexroth i Sverige: "När det gäller teknisk försäljning är det viktigt att kunden förstår den föreslagna lösningen, att lösningen är optimal och att förslaget presenteras inom rätt tid. Vi har ett högt tryck med många kundförfrågningar. Dessa kan handla om skiftande behov som exempelvis automation och materialhantering. Vi vill på kortast möjliga tid presentera olika förslag på lösningar. Dessa lösningar skall svara upp mot de högt ställda förväntningarna på optimala lösningar våra kunder har. Att presentera en bra lösning - men för sent, är inte intressant för oss.

För att åstadkomma dessa lösningar behöver vi ha ett system som kan importera, hantera, modifiera egna och andras 3D-geometrier - enkelt.  Vi vill även utifrån 3D-underlag snabbt kunna ta fram 2D-ritningar, animeringar och renderingar. Vi vill kunna ändra parter och sammanställningar fritt och dynamiskt för att kunna följa projektens eventuella förändring över tid. Vi vill, tillsammans med kunden, i realtid kunna ändra i föreslagna tekniska lösningar utan att riskera oväntade effekter och låsningar orsakade av CAD-systemet. Vi har mycket högt ställda krav på produktivitet och användarvänlighet. Vi har inom företaget ett flertal olika CAD-lösningar. Men efter att fått tips om IRONCAD började vi utvärdera detta program, vilket har gett mycket gott resultat och IRONCAD blev vårt val av verktyg.IRONCAD löser vårt behov och ger oss alla de möjligheter vi letat efter vilket kommer att bidra till kortare svarstider på kundförfrågningar vilket leder till mer affärer!"

Henrik Andersson, Solidmakarna AB: "Bosch Rexroth AB är inget okänt namn direkt...och naturligtvis är vi glada att få vara leverantör till Bosch Rexroth. Namnet andas kvalité och kunskapsnivån när det gäller olika CAD lösningar är hög. Därför känns det extra bra att IRONCAD sticker ut från mängden och blev utvalt på grund av sina unika egenskaper."

På många företag finns försäljningsavdelningar där försäljningsarbetet fördröjs i väntan på att en hårt belastad konstruktionsavdelning skall bistå med önskat offertunderlag. Och när kunden väl presenteras för underlaget kommer kanske nya infallsvinklar med tillhörande önskemål om förändringar upp. Traditionellt har då säljaren gått tillbaks till konstruktionskontoret och bett om ändring. Dessa hinder kan IRONCAD lösa med sin enkelhet genom att tekniska säljare själva nu kan hantera 3D CAD. Lyft in 3D modeller, kanske från företagets egna webbsida, importera även 3D / 2D underlag från kunden, positionera om - klart! Alla parter kan sparas i en och samma fil - en stor fördel. Behöver befintliga detaljer modifieras så löser IRONCAD det också. 
Säljaren kan direkt göra ändringar framför kund utan att riskera kollapsade parmetriska relationer. Detta är givet ett sätt att öka försäljningen för många företag. Och att IRONCAD ger ökad arbetsglädje är ytterligare en positiv effekt!

The fastest way to 3D

ironcadlogo

Professionell support

 

Som kund till Solidmakarna får du svar på dina frågor när du behöver! Och svaren är från erfarna konstruktörer med verklig erfarenhet från 3D- och mekanik-konstruktion!

Supportman4

 

Tanka ned testversion IRONCAD

Här kan du tanka ned din egen fria testversion av IRONCAD

DownloadOver4