ENGflagIKON   

TraTeknik2018

EXEMPEL ANVÄNDARE:  GRW Produkter AB

Byte till IRONCAD även hos GRW

De fann att IRONCAD har löst det negativa med 3D – stelheten med constraints och parametrar.

Kärnan i verksamhet hos GRW är konstruktion och tillverkning av pressverktyg, jiggar, fixturer, specialmaskiner och skärande verktyg som fräskroppar i standardutförande och specialutförande. De skärande verktygen säljs även på export. GRW utvecklar och tillverkar även specialutrustningar till laboratorier och forskningsinstitut.

Sedan flera år fanns parametrisk 3D CAD på GRW. Som bekant tillåter inte parametrisk konstruktion fria modifieringar, det hämmar konstruktiviteten och effektiviteten. GRW letade efter lösningar med mer produktiv metodik för 3D CAD. De fann att IRONCAD har löst detta genom att ta bort det negativa med 3D – stelheten med constraints och parametrar.

”Det suveräna sättet att genomföra modifieringar var en av de saker som avgjorde bytet för oss” säger ägaren Fredrik Paulsson. ”Men även att man slipper spara ut Parter till egna filer om man inte vill, det spar massor med tid. Vi kan lätt ha en komplett fixtur i en och samma fil. Tid är pengar även för oss - vi sparar i snitt 50% jämfört med den vanliga parametriska 3D CAD vi körde tidigare. Dessutom kan vi snabbare och enklare optimera våra konstruktioner med IRONCAD”.

Mina kollegor tycker att jag agerar som en IRONCAD-säljare vid våra möten med kunder och andra i branschen. Men är man mycket nöjd med en produkt så vill man självklart berätta om det också, i synnerhet om man sedan flera år har använt alternativet (parametrisk 3D) och vet vilka besparingar IRONCAD kan ge även andra” avslutar Fredrik.

www.grw.se

case-logo-logo150

Utbildning

  • Grundutbildning i IRONCAD
  • Sheet metal i IRONCAD
  • Rendera och animera i KeyShot!

    Se lediga datum...


UtbildPersonerFront

 

 

The fastest way to 3D

ironcadlogo

Professionell support

 

Som kund till Solidmakarna får du svar på dina frågor när du behöver! Och svaren är från erfarna konstruktörer med verklig erfarenhet från 3D- och mekanik-konstruktion!

Supportman4

 

Tanka ned testversion IRONCAD

Här kan du tanka ned din egen fria testversion av IRONCAD

DownloadOver4