ENGflagIKON   

TraTeknik2018

EXEMPEL ANVÄNDARE:  Goodtech Projects & Services AB

Goodtech Konstruerar nyckelfärdiga högspänningsanläggningar

logoGoodtech

IRONCAD hos Goodtech Projects & Services AB

 Anders Lundqvist jobbar på Goodtech Projects & Services AB, avdelningen Kraft i Umeå. 
Anders har under flera år använt Ironcad och är väl bekant med hur systemet fungerar. Anders har även erfarenhet från parametriska 3D-CAD lösningar. Anders säger: ”Vi använder Ironcad för att konstruera nyckelfärdiga högspänningsanläggningar.Vi konstruerar för alla Sveriges spänningsnivåer 12-420kV både inom- och utomhusanläggningar. Ironcad är generellt sätt väldigt bra på all konstruktion vi gör, men där det verkligen kommer till sin rätt är när vi ska bygga inomhusanläggningar. Tack vare att vi kan vända och vrida för att säkerställa alla säkerhetsavstånd så kan vi optimera utrymmet väldigt effektivt.

Efter att vi vunnit ett anbud och påbörjar ett projekt så brukar det alltid bli diverse förändringar men det är nu som Ironcad är som bäst. Att modifiera en byggnad som t.ex. att flytta väggelement eller sträcka/krympa något är aldrig ett problem då man inte behöver jobba med constraints. Att aldrig behöva kolla upp relationer eller liknande mellan komponenter eller sammanställningar innan man flyttar en del är ett sant nöje. Tack vare diverse snabbkommandon och smarta funktioner i kombination med att slippa constraints så får jag ett bra flyt, jag kan helt enkelt tänka mera på konstruktion i sig en på hur jag skall bygga upp 3D modellen. 
Om jag sedan är sjuk en dag eller på affärsresa och någon behöver modifiera en av de modeller jag jobbar på så behöver inte personen ifråga lägga ner 15min på att kolla mitt "design intent" för att kunna flytta en konsol. Att jobba tillsammans mellan kollegor eller andra företag för att bygga upp modeller blir där igenom också mycket roligare och enklare.” 
Anders Lundqvist - Lyrisk Ironcadanvändare.

 Lappberg700

Rendering föreställer ställverket till Sjisjka vindkraftpark som ligger mellan Gällivare och Kiruna.

Utbildning

  • Grundutbildning i IRONCAD
  • Sheet metal i IRONCAD
  • Rendera och animera i KeyShot!

    Se lediga datum...


UtbildPersonerFront

 

 

The fastest way to 3D

ironcadlogo

Professionell support

 

Som kund till Solidmakarna får du svar på dina frågor när du behöver! Och svaren är från erfarna konstruktörer med verklig erfarenhet från 3D- och mekanik-konstruktion!

Supportman4

 

Tanka ned testversion IRONCAD

Här kan du tanka ned din egen fria testversion av IRONCAD

DownloadOver4