ENGflagIKON   

TraTeknik2018

Sheet metal

Sheet metal är ett samlingsbegrepp för tunnplåthantering i CAD. Programmet stödjer konstruktören genom att räkna ut hur plåtarna ser ut efter/ före bockning och innehåller också specifika verktygsoperationer vanliga för just plåtbearbetning.
Ironcad innehåller allt mer funktioner för att effektivt arbeta med Sheet metal och på denna utbildning lär du dig att utnyttja funktionerna till max!

Under dagen går vi igenom hur man jobbar med verktygen för att skapa plåtar som ska skäras och bredas ut. Mycket har hänt bara de senaste åren och för att utnyttja de nya verktygen och inställningarna kan man behöva tänka om i vissa moment, jämfört med hur man har jobbat tidigare. Vi har även tagit fram ett multimediabaserat utbildningsmaterial  (samma upplägg som vårt grundutbildningsmaterial) samt en 35-sidig manual som går igenom grunder, inställningar och arbetssätt. Allt får du med dig på ett USB-minne efter utbildningen! På så vis kan man gå igenom detaljer i lugn och ro även i efterhand.

Exempel från kursen:

The fastest way to 3D

ironcadlogo

Professionell support

 

Som kund till Solidmakarna får du svar på dina frågor när du behöver! Och svaren är från erfarna konstruktörer med verklig erfarenhet från 3D- och mekanik-konstruktion!

Supportman4

 

Tanka ned testversion IRONCAD

Här kan du tanka ned din egen fria testversion av IRONCAD

DownloadOver4