IRONCAD DRAFT

Ett kraftfullt 2D verktyg som även hanterar 3D modeller

IRONCAD DRAFT är en 2D CAD-lösning som överbryggar gapet till 3D

IRONCAD DRAFT är en prisvärd, kraftfull 2D CAD-mjukvara med ett lättanvänt användargränssnitt och unika 3D-möjligheter. DRAFT kan importera 3D modeller i olika neutralformat som STEP, SAT och X_T o.s.v. Dessa 3D modeller kan sedan positioneras, animeras, renderas med de integrerade verktygen i DRAFT. Använd IRONCAD DRAFT för att hantera 3D-modeller skapad av kunder och kollegor medan du även arbetar i en 2D-CAD-miljö med ett välbekant användargränssnitt och alla vanliga verktyg för detaljering och måttsättning.

Tidsbasparande standardbiliotek

Dra och Släpp standard komponenter i från kataloger både i 3D och 2D miljön. Hundratals standardkomponenter i 2D bibliotek ingår. Dessa anpassningsbara bibliotek innehåller block föreställande fästelement, elsymboler, hydraulik etc. Ni kan lägga till egna 2D symboler enkelt. Lika enkelt kan ni använda 3D kataloger och Dra o Släppa in olika komponenter som sedan kan avbildas i 2D ritning.   

DRAFT hanterar era befintliga eller kundernas 2D DWG-filer utan problem 

Många företag har ett omfattande arkiv med äldre 2D-ritningar i DWG eller DXF format. Dessa filer representerar ett sort värde och behöver kunna hanteras. Dessa kan hanteras bekymmersfritt i DRAFT och tar bort behovet av dyrare “standardlösningar” men har samtidigt ett bekant användargränssnitt som liknar AutoCAD. 

Många känner igen sig och börjar jobba direkt utan någon inlärningsperiod alls.