Om Solidmakarna AB

Solidmakarna AB grundades redan 1988 som ett konsultföretag inom maskinkonstruktion. Bland kunderna fanns Atlas Copco och De Laval. Verksamheten övergick kring år 2000 till att bli leverantör av mjukvaror, utbildning och support. Vår långa bakgrund inom konstruktion är till fördel för Er som kund då vi “talar samma språk”, förstår ert behov lättare och kan hjälpa Er hitta rätt lösningar.

Vi vet hur produktutveckling går till. Vi har under åren sett ett glapp mellan hur behovet ser ut hos konstruerande företag och hur traditionella lösningar inom CAD och PDM fungerar. Därför har vi kunnat hjälpa mängder av företag att sänka sina kostnader med mer lämpade mjukvaror. Vi gör det genom att erbjuda

  • De mest kostnadseffektiva och användarvänliga mjukvarorna för att lösa kundernas unika behov
  • Riktigt bra och kompetent utbildning
  • Tillgänglig och kunnig support

Vi har genom att arbeta tillsammans med våra kunder bidragit till mätbar ökad lönsamhet.

Solidmakarna är återförsäljare för programvarorna IRONCAD (IronCAD LLC (USA) , DDM (UK) och WoodLAB (Belgien). Vi har nära kontakt med skaparna av programmen och framför kundönskemål och kan även vid behov få hjälp från respektive leverantör vid riktigt avancerade frågor.

Solidmakarna är verksamma i Sverige och de övriga nordiska länderna. Bland våra kunder finns även globalt verksamma företag med kontor i alla världsdelar. Vi levererar mjukvara, utbildning och support till dessa företag som t.ex. NEFAB med 120 IRONCAD/PDM användare globalt. Våra kontor finns i Stockholm (Nacka) och i Sundsvall.

Bland våra hundratals kunder finns Husqvarna, Festo, Stora Enso, NEFAB, SKF, HuaWei,
SMC Automation, ABB, Ankarsrum, Bosch Rexroth, Dockstavarvet, BalticYacht, TetraPak och Ericsson.

Pin It on Pinterest

Share This