IRONCAD 2021 är nu här!

publicerat

|

2020-12-08

IRONCAD 2021 är nu här!

Dubbelriktad Dra o Släpp

Nu är lanseringen av IronCAD Design Collaboration Suite 2021 i full gång. Mängder av trevliga nya funktioner gör att det snabbt och enkelt att skapa nya produkter!

IronCAD DCS 2021 (där IRONCAD ingår) är en riktigt trevlig nyhet med smarta förbättringar som alla kommer att ha nytta av i sitt dagliga arbete. Förbättringarna gäller för både 3D-miljön och 2D-ritningsdelen. Dessutom har IronPRO XT (som döps om till IRONCAD Mechanical 2021) en stor mängd nya, riktigt imponerande effektiva verktyg!

‍Nya smarta funktioner i 3D

Verktyg, gränssnitt och funktioner har uppdaterats efter önskemål från användare. IRONCAD har en helt egen nivå när det gäller att kunna dra i handtag för att snabbt anpassa former till exakta mått. Nu ökar försprånget än mer genom att tekniken med handtag har utvecklats ytterligare i IRONCAD 2021.

En annan stor fördel med IRONCAD har alltid varit systemet med Kataloger och dubbelriktad Dra o Släpp. Mängder med nya kataloger har tillkommit tillsammans med funktioner och möjligheter med Dra o Släppa Sammanställningar, Parter och Intellishapes. Gränssnittet för hantering av katalogerna har uppdaterats. Med mera.

SheetMetal, 2D ritning, Online Viewer

Sheet Metal-verktygen har flera nya funktioner och 3D-snittverktygets prestanda har förbättrats avsevärt. Nya funkioner inom Pattern och givetvis TriBall! Med 2021 medföljer uppdatering av både Solidkärnor och importfilter med stöd för nyare version av format. I avdelningen 2D-ritningen introduceras en ISO-toleranstabell för måttsättning av hål/axel, måttsättningen har fått flera justeringar för att fungera enklare och snabbare. Utökad stöd i 2D med nya Kataloger med Dra o Släpp för att snabbt byta Ritramar och att skapa olika symboler. Med mera.

IronPRO XT byter namn till IRONCAD Mechanical

Som de flesta IRONCAD användare känner till är IronPRO XT rena dynamiten för ökad produktivitet. Utanför Sverige heter lösningen IC Mechanical så för att undvika missförstånd byter även vi till det namnet. Nu är IC Mechanical fullspäckad med intressanta nya funktioner! Vi kommer att inom kort presentera en översikt över alla nyheter i IC Mechanical 2021. Programmet är verkligen ett ovärderligt verktyg vars nya funktioner bygger helt på kundönskemål. Även Online-viewern har fått en ordentlig översyn av gränssnittet och stöd för texturer. Väldigt mycket mer funktioner är på gång till Online-viewern redan under kommande vår. Bland Ad-ons kan nämnas att nu stöds även nya KeyShot 10 som är ett riktigt bra verktyg för att skapa realistiska renderingar på kort tid.

Leverans till befintliga IRONCAD kunder

Solidmakarna kommer att leverera IronCAD DCS 2021 via mejl till alla kunder med support inom kort. Vi inkluderar givetvis all information för att aktivera licensen. Så håll gärna utkik i er inkorg. Användare kan redan nu installera 2021 genom att följa denna länk till vårt nya nedladdningscenter: Nedladdningscenter    
Som vanligt hjälper vår support er vid frågor.

Alla kan prova nya IronCAD DCS 2021 som fri Trial i 30 dagar

Som tidigare finns möjlighet för alla intresserade att ladda ned en komplett version av IronCAD DCS 2021. Den fungerar i 30 dagar och ni får även del av vårt extremt uppskattade svenska utbildningsmaterial Online helt utan kostnad! Ni lär er programmet på det mest effektiva sättet oavsett bakgrund. Ni når all information via denna länk:
Fri Trialversion av IronCAD 2021

Fler artiklar

>