IC Mechanical

Det perfekta tillägget för IronCAD DCS. Med över 100 smarta extrafunktioner som maximerar din produktivitet ingår IC Mechanical för dig som har ett aktivt supportavtal.

ProgramIRONCADTilläggIC Mechanical

Kraftfullt importfilter

Detta kraftfulla importfiler för IronCAD DCS ökar din potential för samarbete mellan de vanligaste CAD-plattformarna. En Importerad fil kan modifieras direkt utan behov av historik. IronCAD DCS arbetar med BÅDE ACIS och Parasolid solidkärnor för bästa resultat vid import och modifiering. COMPOSE och Configurator använder samma kraftfulla importfilter men med några skillnader.

IC Mechanical - ett ovärderligt verktyg

Ett riktigt kraftfullt och effektivitetshöjande paket med funktioner – ovärderligt!

  • Skruvar, Bultar, Balkar, Profiler, Låsringar, Fjädrar m.m.
  • Kedjehjul, Fjädrar, ProActiveManager BOM-verktyg.
  • 2D-ritningshuvudeditor, skapa unika QR-koder för 2D-ritningar.
  • Mängder med ytterligare funktioner som är otroligt effektiva.

Solidmakarna har i över 15 år varit djupt delaktiga i utvecklingen av tillägget IC Mechanical (f.d. IronPRO XT) och därför följer mängder av standardkomponenter svensk standard. Verktygen är skapade och anpassade helt efter kundönskemål. Den kompletta versionen ingår i supportavtalet utan extra kostnad.

Här finns även en fullspäckad online-manual som innehåller en översikt över alla verktyg och funktioner med text, bild och videos. Vi rekommenderar att ni besöker sidan:

IC Mechanical manual

Så här fungerar IronCAD DCS med KeyShot

IC Mechanical

Steg 1: Överför till KeyShot

När er modell är färdigkonstruerad och redo för rendering så skickar ni er modell via verktygfältet Add-Ins i IronCAD DCS till KeyShot.

Steg 2: Modellen öppnas i KeyShot

KeyShot kommer nu att starta och er modell är redo för att renderas. Om ni vill göra några ändringar på din modell, räcker det med att ni växlar tillbaka till IronCAD DCS och trycker på Update to KeyShot.

Steg 3: Färglägg er modell

Dra-och-släpp något av de 700+ förinställda materialen på er modell. Realtidsvyn visar nu omedelbart hur det applicerade materialet reflekterar scenens ljus och materialets egenskaper.

Steg 4: Ljus och bakgrund

Välj en omkringliggande miljö (HDRI). Så fort ni drar och släpper belysningsmiljön till er scen kommer ni att märka effekten av den verkliga belysningen och hur den fångar era modellers färger och ytbehandlingar.

Steg 5: Se det fantastiska resultatet

Bilden renderas nu framför era ögon. Från start till slut, en enkel 5-stegsprocess för att skapa otroliga bilder snabbt och enkelt, allt i realtid.

IC Mechanical

Modell: SitSki utvecklad av Länna Svets & Mekaniska AB i IRONCAD för Vatten o Snöprodukter AB
Rendering: Solidmakarna AB

Fantastiska verktyg för konstruktionsstål

IC Mechanical har en rad enkla och kraftfulla konstruktionsstålverktyg och ett stort bibliotek med anpassningsbara stålsektioner.

Stort bibliotek för fästelement

IC Mechanical inkluderar ett stort bibliotek med anpassningsbara fästelement och avancerade verktyg. Exempelvis för att skära igenom flera delar samtidigt.

Intelligenta rörledningsverktyg

IC Mechanical innehåller en stor uppsättning rörverktyg och ett anpassningsbart rörbibliotek.

IC Mechanical

Funktioner

Katalogen ICM Mech

ICM Mech-katalogen innehåller mekaniska funktioner såsom gängade hål, fästelement, balkar, skruvsammanställningar, kullager, standardbalkar/aluminiumprofiler och mycket mer. Klicka på en funktion nedan för att se vad den gör:

Katalogen ICM Tools

ICM Tools-katalogen innehåller extra funktioner såsom 3D-text, redigerbar BOM-lista i 3D som kan exporteras till en mängd format, DXF-export direkt från ytor, automatiska sprängskisser och mycket, mycket mer. Klicka på en funktion nedan för att se vad den gör:

Katalogen ICM Utils

ICM Utils-katalogen innehåller extra funktioner såsom Triball på tyngpunkt, Slå ihop och dela features (Intellishapes), Markering till konfiguration och mycket, mycket mer. Klicka på en funktion nedan för att se vad den gör:

IronCAD PDF Viewer

IronCAD DCS (Uppdateringar)

IPRO Circuit

3D PDF Designer (IXPro4D)

Translator Bundle

Compose

KeyShot

MultiPhysics

IronCAD DCS (Nyinstallation)

Svensk standardanpassning

IC Mechanical

Hör av dig till oss

Ring oss idag på 08-556 185 40 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart vi kan.
Oops! Någonting gick fel. Vänligen försök igen.