IRONCAD 2021

Jag gillar att reda ut havererade constraints-relationer och kollapsat historieträd"
"Jag tycker att det är bra att det är svårt att ändra på min konstruktion
Sade ingen. Någonsin. Byt till IRONCAD.

IronCAD DCS

IronCAD DCS är en familj av 3D och 2D CAD-program utformade kring kärnan IRONCAD.

ProgramIRONCAD 2021

Kraftfullt och komplett CAD-system

IRONCAD är ett kostnadseffektivt 3D CAD-system för maskinkonstruktion, produktionsutrustning, fixturer, teknisk försäljning, inredning och layout. Med IRONCAD kan alla konstruera snabbare, mer fritt och intuitivt. Skapa i 3D och avbilda enkelt på associativa 2D ritningar. IRONCAD ger utmärkt stöd för den viktiga konceptfasen och även sena oplanerade förändringar utan mängder av error – vilket är ett stort problem och dold kostnad i traditionella lösningar. Dessa problem är nu historia med fri dynamisk teknik i IRONCAD.

Dra-och-släpp färdiga 3D-former, parter och sammanställningar från eller till Kataloger. Dra i handtag och snappa mot andra parter direkt i sammanställningen för att göra exakta förändringar på några sekunder! Använd 2D sketch och extrudera till 3D – om och när det passar. Filhanteringen är tidsbesparande, konstruera direkt i sammanställningen i en & samma fil. Länka ut delar till externa filer bara om och när ni vill. Ni kan fokusera på konstruktion istället för administration. Genom ett smartare sätt att skapa i 3D är IRONCAD är effektivare, mer lättanvänt och flexiblare än traditionella CAD-lösningar.

Kraftfull 3D CAD som ger er mer frihet

Patenterade designverktyg som fungerar direkt i 3D på ett revolutionerande enkelt sätt. Det är som att ha en hand rakt in i 3D-rymden. IRONCAD låter dig göra saker som verkar vara ren magi för traditionella 3D CAD-användare. Konstruera i 3D utan att gå omvägen via 2D-skissplan om ni vill.

Gratis utbildning på svenska

Solidmakarna har under mer än 10 års tid utvecklat ett helt fantastiskt bra och pedagogiskt utbildningsmaterial! Materialet är en grundutbildning på svenska i 3D CAD med IRONCAD. Vi har gjort materialet tillgängligt för alla via IronCAD Academy och YouTube! Nu kan alla oavsett förkunskaper lära sig 3D CAD på valfri tid och plats! Efter kursen kan ni producera olika typer av 3D-modeller och ritningar i IRONCAD.
www.ironcad.academy/language/svenska

Intelligenta modeller för konfigurationer

IRONCAD löser behov av att snabbat skapa olika varianter otroligt effektivt. Dra-och-släpp smarta delar från kataloger. Dessa fästs ihop magnetiskt och ändrar dessutom storlek automatiskt beroende på var ni placerar dem. Dimensioner på hela sammanställningar justeras blixtsnabbt genom att dra i handtag – klart! Här kan kompletta och kundunika lösningar skapas enkelt och snabbt!

Modifiera parter på sammanställningsnivå

Oavsett om konstruktionen består av 1 part eller 10 000 parter så kan ni direkt skapa eller modifiera parter i sammanställningen för mer exakt och snabbare design. Ni slipper skapa parten i egen fil och gissa om den passar i sammanställningen. Ni kan skapa under-sammanställningar med ett musklick.  Äkta “Top – Down design”! Naturligtvis kan ni även länka in befintliga filer “Bottom – Up” .

Dra-och-släpp Sheet Metal

Extremt snabba och effektiva funktioner för att skapa bockade plåtar och breda ut dessa med ett klick. Exportera till DXF med dra-och- släpp. Bred även ut importerade plåtar. Verktygen är omfattande för olika behov inom Sheet Metal och är lika enkla som att dra-och-släpp, tryck och dra.

Låt oss visa hur IRONCAD löser just ert behov

Funktioner

Konstruera i sammanställningen

En eller 10 000 parter i samma fil. Konstruera snabbare, exakt och mer flexibelt på plats direkt i sammanställningen! Länka ut bara när och om ni vill.

Anpassningsbara kataloger

“Dra-och-släpp” från färdiga kataloger med geometrier. Eller skapa egna kataloger, lägg till vanligt förekommande Features, Parter, Sammanställningar – allt med dra-och-släpp!

Hantera 2D DWG & DXF ritningar

Skapa nya eller öppna befintliga 2D DWG/DXF ritningar. Utmärkt hantering av import/export. Omvandla till 3D eller omvänt exportera ut 2D DXF-fil till laserskärmaskin.

Kraftfull direkt editering

Modifera importerad geometri med DFM utan att behöva oroa er för hur parterna var konstruerade. Features behövs inte med denna teknik.

Plåtkonstruktion

Dra-och-släpp eller importera och gör en utbredning av en plåtdetalj. Konstruera snabbt och intuitivt. Skapa plåtutbredning, inklusive DXF, med ett enkelt klick.

Patenterad teknik

Det enda CAD-systemet i världen med dubbel solidkärne-teknik vilket bland annat ger er bättre import / export. Både ACIS och Parasolid används – växla hur ni vill!

Modifiera Sketch med handtag

Linjer i en Sketch kan modifieras direkt i 3D miljön. Ni kan enkelt kontrollera och ange avstånd även till parter i andra sammanställningar.

Associativa 2D ritningar

Avbilda 3D-modeller på 2D-ritningar. Skapa måttsättning, snitt, delförstoringar och stycklista. Kan exporteras till DWG/DXF och direkt öppnas som PDF.

Skapa förklarande filmer

Med inbyggda verktyg skapas animeringar genom att dra-och-släpp färdiga rörelser in i 3D miljön på features, parter eller sammanställningar. Visa montage eller förklara funktion.

Bulk Drawing Creation

Skapa hundratals ritningar automatiskt för varje part i din sammanställning med några få knapptryckningar.

Bildrendering på ett klick

Med inbyggda verktyg skapas renderingar med en knapptryckning! Lägg på er logotyp eller olika material direkt på 3D modellen. Se även KeyShot för ytterligare möjligheter.

Tydlig feature-struktur

Partens struktur av features i historieträdet kan ändras fritt. Ändra turordning för olika effekt eller deleta första feature, ni slipper massor med Error som uppstår i andra system.

Prisbelönt positioneringsverktyg

Ett av de mest kraftfulla verktygen i CAD-historien – Triball! Flytta, kopiera, länka Parter och Sammanställningar allt med några få klick. Som en hand in i 3D-rymden!

Med eller utan Constraints

Constraints är inte längre ett krav utan en option. Reducera er arbetstid och kostnad genom att bara använda constraints när det är motiverat. Mindre administration!

Flexibelt historieträd

Med IRONCAD skapar ni sammanställningar med ett klick. Dra-och-släpp Parter / Smst. mellan dessa helt fritt! Skapa och ändra hela strukturer på några sekunder.

"Push & Pull"

Istället för långsam 2D-profilredigering, använd push-and-pull-teknik direkt i 3D för att snabbare anpassa mått exakt till andra parter - även i andra sammanställningar.

2D-lösning hanterar DWG

Ytterligare ett kraftfullt integrerat 2D-verktyg ingår som löser behovet av att öppna, redigera eller skapa nya DWG/DXF-ritningar.

Låt oss visa hur DDM löser just ert behov

Kontakta oss

Add-ons / Tillägg

“DDM wins in terms of ease of implementation, speed, configurability, support for multiple systems and, of course, on price”

develop 3d logotype design data manager

DEVELOP3D Magazine software review

Referenser

BALTIC YACHTS

BALTIC YACHTS

Baltic Yachts grundades 1973 på en radikal filosofi…att konstruera båtar som innefattade de absolut senaste inom formgivning och teknik. Kortfattat så formger och konstruerar de båtar som är snabbare, starkare...

Läs mer
Hexagon Metrology

Hexagon Metrology

Missnöjda med deras tidigare CAD lösning – en mix av AutoCAD och Solidworks – så sökte Hexagon Metrology efter en ny lösning som gav dem bättre prestanda och flexibilitet, och som även skulle underlätta för...

Läs mer
Husqvarna

Husqvarna

Husqvarna är marknadsledande inom professionella motorsågar. De använder IRONCAD inom produktion med stor framgång. En helt ny fabrik på 10 000 kvm har skapats med hjälp av layout och konstruktion i IRONCAD...

Läs mer
Leanders Drag Racing

Leanders Drag Racing

Dragracing är en av världens snabbaste motorsporter, med bilar som har över 3500 hästkrafter och en acceleration från 0-100 km/h under en sekund. Att konstruera dessa extremt snabba bilar och förbli konkurrenskraftiga...

Läs mer
Lerocon Weld & Robotics

Lerocon Weld & Robotics

Lerocon AB’s svetsmaskiner genomför motståndssvetsning med fokus på svetsning av fästelement. I detta tillverkningsområde sätts det stora krav på en hög standard för noggrannhet och kvalité...

Läs mer
Metwest Engineering

Metwest Engineering

Innan man valde IRONCAD använde MWE ett antal system, inklusive SolidWorks, Inventor och AutoCAD. De letade efter ett alternativ på grund av de olika begränsningarna de fann i dessa system...

Läs mer
NEFAB

NEFAB

Nefab tillhandahåller anpassade förpackningslösningar för företag inom telekom-, energi-, fordons-, sjukvårds- och flygindustrin som levererar överdimensionerade produkter. De levererar kompletta förpackningstjänster...

Läs mer
Robotunits

Robotunits

Robotunits har gjort ett stort avtryck i världen med sitt standardiserade och modulära automationssystem. Utöver deras kärnverksamhet som innefattar strängsprutning så har området kring bandtransportörer, skyddsstängsel...

Läs mer
Van Keulen Interiors

Van Keulen Interiors

Van Keulen Inredningsbyrå år ett familjeföretag med en lång historia. Det grundades 1944 av snickaren Lammert van Keulen. Efter mer än 70 år av tillväxt och utveckling så har Van Keulen Inredningsbyrå nu blivit ett ledande...

Läs mer
Teknova

Teknova

Teknova Byggsystem bildades 1984 och det första fönsterrenoveringssystemet levererades. Sedan dess har mycket hänt. Produkter och produktsegment har tillkommit. Företaget utför sedan många år tillbaks...

Läs mer
RVT Automation AB

RVT Automation AB

RVT Automation är ett automationsföretag som jobbar med det mesta inom robotteknik. RVT använder IRONCAD för konstruktion av allt ifrån stora robotceller till små vattenskärningsfixturer...

Läs mer
MARAB

MARAB

Varför inte spara tid och pengar genom att låta en robot göra jobbet istället? På Mora Automation och Roboteknik AB (MARAB) i Mora hjälper man sedan 1999 företag att automatisera...

Läs mer
Broddson AB

Broddson AB

Broddson AB i Motala är den ledande aktören inom sopmaskiner och utrustning för vägunderhåll på den svenska marknaden...

Läs mer

IronCAD DCS

IronCAD DCS är en familj av 3D och 2D CAD-program utformade kring kärnan IRONCAD.

IRONCAD logo

IRONCAD

Den kompletta 3D och 2D CAD-lösningen.

IronCAD DCS

IronCAD DCS är en familj av 3D och 2D CAD-program utformade kring kärnan IRONCAD.

IronCAD DCS

IronCAD DCS är en familj av 3D och 2D CAD-program utformade kring kärnan IRONCAD.

IronCAD DCS

IronCAD DCS är en familj av 3D och 2D CAD-program utformade kring kärnan IRONCAD.

Beställ Rhinoceros

Så här beställer du

Beställ Rhinoceros genom att fylla i formuläret nedan eller genom att ringa oss på 08-556 185 40
För köp av flera licenser, kontakta oss för aktuell offert. 

Produkt

Pris

Antal

rhinoceros software

Rhino 7 för Windows och Mac

10 200 SEK (exkl.moms)

rhinoceros software update

Rhino 7 för Windows och Mac (Uppgradering)

* Kräver tidigare version

5 950 SEK (exkl.moms)

rhinoceros educational edu software update

Rhino 7 för Windows och Mac (Student)

2 100 SEK (exkl.moms)

rhinoceros educational update software

Rhino 7 för Windows och Mac (Student uppgradering)

* Kräver tidigare version

950 SEK (exkl moms)

Namn *

E-post för leverans *

Företag / Skola *

E-post för faktura

Faktureringsadress *

E-post för övrig kommunikation

Postnummer *

Organisationsnummer

Postort *

Telefon/Mobil *

För studenter och lärare krävs kopia på studentintyg/leg

Max filstorlek 10MB.
Laddar upp...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.

Markera nedan hur ni vill betala:

Betalningsinformationen skickas till er i bekräftelsemailet

Tack för din beställning. Vi hör av oss inom kort
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Låt oss visa hur

IRONCAD 2021

löser just ert behov

Ring oss idag  på 08-556 185 40 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Markera de program du är intresserad av:

* IronCAD DCS inkluderar IRONCAD, INOVATE, DRAFT och COMPOSE

Övrig information

Namn

Efternamn

Företag

E-post

Tack för ditt intresse! Vi kontaktar er inom kort.
Onej! Något gick fel när meddelandet skulle skickas. Vänligen försök igen.

Hör av dig till oss

Ring oss idag på 08-556 185 40 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart vi kan.
Oops! Någonting gick fel. Vänligen försök igen.