Synergy

IronCAD Synergy är en molnbaserad samarbetsplattform för att lagra, konfigurera, dela, hantera och visa konstruktionsdata med teammedlemmar och kunder.

ProgramIRONCADTilläggSynergy

Kraftfullt importfilter

Detta kraftfulla importfiler för IronCAD DCS ökar din potential för samarbete mellan de vanligaste CAD-plattformarna. En Importerad fil kan modifieras direkt utan behov av historik. IronCAD DCS arbetar med BÅDE ACIS och Parasolid solidkärnor för bästa resultat vid import och modifiering. COMPOSE och Configurator använder samma kraftfulla importfilter men med några skillnader.

Film om IronCAD Synergy

Här kan du titta på en 30 minuters presentation om hur IronCAD Synergy fungerar och hur det kan passa just er i ert arbete för att snabba upp samarbetet mellan kunder och kollegor.

Så här fungerar IronCAD DCS med KeyShot

Synergy

Steg 1: Överför till KeyShot

När er modell är färdigkonstruerad och redo för rendering så skickar ni er modell via verktygfältet Add-Ins i IronCAD DCS till KeyShot.

Steg 2: Modellen öppnas i KeyShot

KeyShot kommer nu att starta och er modell är redo för att renderas. Om ni vill göra några ändringar på din modell, räcker det med att ni växlar tillbaka till IronCAD DCS och trycker på Update to KeyShot.

Steg 3: Färglägg er modell

Dra-och-släpp något av de 700+ förinställda materialen på er modell. Realtidsvyn visar nu omedelbart hur det applicerade materialet reflekterar scenens ljus och materialets egenskaper.

Steg 4: Ljus och bakgrund

Välj en omkringliggande miljö (HDRI). Så fort ni drar och släpper belysningsmiljön till er scen kommer ni att märka effekten av den verkliga belysningen och hur den fångar era modellers färger och ytbehandlingar.

Steg 5: Se det fantastiska resultatet

Bilden renderas nu framför era ögon. Från start till slut, en enkel 5-stegsprocess för att skapa otroliga bilder snabbt och enkelt, allt i realtid.

Synergy

Modell: SitSki utvecklad av Länna Svets & Mekaniska AB i IRONCAD för Vatten o Snöprodukter AB
Rendering: Solidmakarna AB

Plattform för samarbete

När det gäller samarbete och filhantering gjordes IronCAD SYNERGY för att förbättra vårt sätt att arbeta och konstruera. IronCAD's nya kraftfulla samarbetsplattform skapar en synergi mellan hur sömlöst det är att hantera, visa och dela alla dina filer i din organisation såväl som till externa kunder och säljteam, allt samlat på en och samma plats.

Säkert och molnbaserat datavalv

Användare kan hantera, skapa revisioner, visa IronCAD-filer, samt hantera andra filtyper inom ett säkert molnbaserat valv med upp till 10 GB ledigt datalagringsutrymme per företag. Lägg till ytterligare användare och data när ditt behov ökas. Kontrollera åtkomst och hantera projekt i en enda samarbetsplattform.

Konfigurera över molnet

Konfigurera över molnet för att kommunicera mellan säljteam, kunder och leverantörer för att konfigurera produkter och kommunicera designkoncept och förändringar. Dela sömlöst konfigurationer med designteamet för att göra ändringar och för att sömlöst konvertera data till produktion.

Synergy

Funktioner

Katalogen ICM Mech

ICM Mech-katalogen innehåller mekaniska funktioner såsom gängade hål, fästelement, balkar, skruvsammanställningar, kullager, standardbalkar/aluminiumprofiler och mycket mer. Klicka på en funktion nedan för att se vad den gör:

Katalogen ICM Tools

ICM Tools-katalogen innehåller extra funktioner såsom 3D-text, redigerbar BOM-lista i 3D som kan exporteras till en mängd format, DXF-export direkt från ytor, automatiska sprängskisser och mycket, mycket mer. Klicka på en funktion nedan för att se vad den gör:

Katalogen ICM Utils

ICM Utils-katalogen innehåller extra funktioner såsom Triball på tyngpunkt, Slå ihop och dela features (Intellishapes), Markering till konfiguration och mycket, mycket mer. Klicka på en funktion nedan för att se vad den gör:

IronCAD PDF Viewer

IronCAD DCS (Uppdateringar)

IPRO Circuit

3D PDF Designer (IXPro4D)

Translator Bundle

Compose

KeyShot

MultiPhysics

IronCAD DCS (Nyinstallation)

Svensk standardanpassning

IC Mechanical

Hör av dig till oss

Ring oss idag på 08-556 185 40 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart vi kan.
Oops! Någonting gick fel. Vänligen försök igen.