IRONCAD 2022 PU1 är nu här

publicerat

|

2022-05-25

IRONCAD 2022 PU1 är nu här

IRONCAD 2022 Product Update 1 - ett rejält lyft för programmet

Nu finns det en ny uppdatering till IRONCAD 2022: Product Update 1 . Vi vågar säga att de nya funktionerna kommer att uppskattas rejält av användarna då dessa är just byggda på kundönskemål. Läs mer om detaljerna här...

IRONCAD 2022 Product Update 1 är en version med efterfrågade nya funktioner

Product Update 1 innehåller funktioner som verkligen gör skillnad och underlättar konstruktionsarbetet. Bland nyheterna ser vi bland annat förbättrad prestanda av 3D-snitt (Section Tool) och ett helt nytt förhandsgranskningsfönster (Object Viewer) för markerade ikoner i katalogen och i historieträdet.

Object viewer IRONCAD

En stor mängd efterfrågade mindre förbättringar har dessutom införts, t.ex. justerade högerklicksmenyer för att snabbare hitta rätt alternativ, ett nytt markeringsfilter för att snabbt klicka på den lägsta delsammanställningen i 3D-scenen, som kan vara en importerad motor vars ingående delar i sig är ointressanta. Med flera nya symboler ser man nu tydligare i trädstrukturen vad som är internt eller externt länkat. Fäst favoriter i välkomstdialogen som visas när programmet startas.

Även SheetMetal har fått nya verktyg.

2D-ritningen fortsätter att förbättras med flera förbättringar av stycklista och pos-ballonger, där man bl.a. tydligare ser vilka rader i stycklistan som ännu inte fått någon pos-ballong utsatt. Ett nytt verktyg för att automatiskt placera ut pos-ballonger har implementerats. För brutna vyer kan nu välja att även en sidovy få samma egenskaper.

Med PU1 har även importfiltren uppdaterats för bättre möjligheter att lyfta in filer från andra format till IRONCAD.

Sammanfattningsvis är detta en riktigt bra uppdatering. Nedan är en länk med flera filmer om nyheterna i PU1:

https://www.ironcad.com/blog/whats-new-in-2022-product-update-1/

Solidmakarna kommer att skapa en svenskanpassad installationsfil som kommer att bli klar under första veckan i juni troligen. Vi kommer att mejla mer information till alla användare inom kort.

Fler artiklar

>