IRONCAD 2022 stöder nya KeyShot 11

publicerat

|

2022-02-24

IRONCAD 2022 stöder nya KeyShot 11

IronCAD arbetar tillsammans med Luxion

IRONCAD har redan i sin grundversion integrerade funktioner för att skapa säljande renderingar av hög kvalité. Och även animeringar. Men det finns dessutom speciella program som enbart är framtagna för att skapa renderingar och animeringar, av riktigt hög kvalité. Ett sådant program är KeyShot som har blivit väldigt populärt.

Nya KeyShot 11 från Luxion är en version med flera spännande nya funktioner

IRONCAD har en direkt koppling till KeyShot som gör att 3D modeller skapade i IRONCAD öppnas i KeyShot med en knapptryckning. Denna integration i IRONCAD 2022 stöder nu även KeyShot 11.

IRONCAD 2022-användare kan uppleva alla nya funktioner som KeyShot 11 introducerar, inklusive 3D Paint för att applicera färg och texturer som aldrig förr, nya CMF-funktioner för att hantera och organisera material-information, Physics Simulation för att skapa och fånga fysiska fenomen genom KeyShot Animation, Workflow Automation med nya skriptfunktioner, den nya KeyShot Web Viewer för att ladda upp och dela KeyShot-scener online och mycket mer.

KeyShot är uppskattad för sin enkelhet, snabbhet och för de fantastiska resultat man kan uppnå på kort tid.

Ett exempel på vad IRONCAD användaren PMH International tidigare skapat i IRONCAD och animerat i KeyShot kan ses via länken nedan. Utmärkt för monteringsanvisningar, marknadsföring osv.

Film av modell skapad i IRONCAD renderad i KeyShot

Både rendering och animerings möjligheterna har nu utökats ännu mer i KeyShot 11, läs gärna mer här:

Nyheter i KeyShot 11

Den integrerade KeyShot-versionen till IRONCAD kostar bara omkring hälften av vad den fristående KeyShot-versionen kostar. Kontakta oss för offert.

Här kan du ladda ned en testversion av KeyShot 11

Fler artiklar

>