IRONCAD lanserar nya version 2020

publicerat

|

2019-12-02

IRONCAD lanserar nya version 2020

Stora förbättringar i IRONCAD 2020

IronCAD LLC i USA lanserar nya IRONCAD 2020.Nu kan användare av IRONCAD ytterligare öka takten på produktutvecklingen genom den nya versionen av IRONCAD 2020. Med version 2020 kan arbetet snabbas på väsentligt genom införda förbättringar. Nyckelfunktioner som särskiljer programmet och gör IRONCAD mer produktivt jämfört med traditionella system fortsätter att utvecklas kontinuerligt.

Denna version av IRONCAD ger möjlighet för alla användare att vara mer effektiva och spara värdefull tid med ny funktionalitet införd baserat på användarnas önskemål. Användare av IRONCAD rapporterar kontinuerligt in önskemål och feedback gällande ny funktionalitet som ger ökad produktivitet och förbättrar arbetsflödet från 3D koncept via konstruktion och hela vägen till detaljerad 2D-ritning. Bland annat dessa önskemål ligger till grund för utvecklingen av version 2020. Den senaste versionen är väl beprövad innan frisläpp och testare av BETA-versionen har rapporterat ett stort lyft både när det gäller prestanda för stora sammanställningar och användbara nya funktioner.

Förbättringar inom 2D

IRONCAD Ritning

Många av nyheterna i denna release är förbättringar inom 2D ritningsdelen, ICD (IronCAD Drawing Enviroment). Målsättningen var att förfina processen från 3D-design till färdig 2D ritning med måttsättning. Det gör att användaren kan förkorta tiden från utveckling till tillverkning med hjälp av bättre prestanda, förbättrade funktioner, bättre åtkomst till ofta använda funktioner och att kunna skapa Vyer snabbare med till exempel med automatisering via “Bulk Drawing”. Även ny smart användning av flexibla Kataloger i 2D för att blixtsnabbt skapa olika symboler som svets, toleranser och ytjämnhet har tillkommit.

Hantera ännu större sammanställningar

Förutom 2D ritningsdelen levererar IRONCAD 2020 förbättringar inom hantering av stora sammanställningar. Denna specifika del av utvecklingen infördes för att förbättra systemets prestanda genom att utnyttja nyare hårdvara med flera kärnor. Dessutom införs nya funktioner för smidig hantering i arbetet med stora sammanställningar genom med ytterligare förbättringar inom IRONCAD:s ShrinkWrap verktyg. Det medför att användaren enkelt kan växla mellan förenklad referensgeometri och modifierbar solidgeometri. Med IRONCAD 2020 införs märkbara förbättringar inom import, öppna, spara och det dagliga arbetet med stora sammanställningar. Förbättringar har uppmätts mellan 30-50% gällande arbete med stora sammanställningar.

Ytterligare förbättringar

Bland övriga förbättringar kan nämnas ny sökfunktion för kommandon, nya möjligheter gällande hantering av Kataloger; som att ha flera öppna samtidigt, bättre stöd för 4K skärmar, Feature Fill Pattern, samt inte minst: flera riktigt kraftfulla förbättringar inom SheetMetal! Och som vanligt när det gäller IRONCAD uppdateras de båda solidkärnorna ASIC och Parasolid till nyare versioner samt att importfiltren uppdateras.

Svenskanpassad installation

IRONCAD användare i Sverige kommer som tidigare år att få del av en svenskanpassad installation som skapas och levereras av Solidmakarna. Detta beräknas ske inom endast ca. 2 veckor. Mer detaljer om funktioner i 2020 finns här:
https://www.ironcad.com/blog/whats-new-in-2020/

Tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Fler artiklar

>