Taipei – here we come

publicerat

|

2023-10-17

Taipei – here we come

Solidmakarna deltar på IronCAD återförsäljarmöte i Taiwan

IronCAD LLC arrangerar regelbundet återförsäljarmöten runt om i världen. På dessa möten träffas olika återförsäljare och representanter för IronCAD LLC (som är baserade i Atlanta, USA). I år arrangeras mötet hos en snabbväxande återförsäljare i Taipei, i Taiwan. Detta sker under vecka 43, dvs 23 till 27 oktober 2023.

Från IronCAD närvarar ledning, marknadsavdelning, programutvecklare och annan personal. Alla närvarande utbyter erfarenheter och kunskap med varandra. Det kan handla om hur olika behov för olika användare kan lösas idag och ännu bättre i framtiden. Givetvis tar vi tillfället i akt och framför våra synpunkter om olika förbättringsförslag av programmet.

Ledningen för IronCAD brukar vara lyhörda för önskemål vilket visat sig i utvecklingen av IRONCAD då vi fått med många saker som ursprungligen kommer från er användare. Riktigt kul tycker vi!

Vi tar en titt på IRONCAD 2024 och diskuterar hur vi ska kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt med att ytterligare öka produktiviteten i framtiden.

Allt sammantaget leder detta till förbättrade funktioner för er användare.

Vi hanterar supporten på distans under veckan, dock kan det bli med en viss fördröjning. Vi har koll på inkommande mejl och svarar smidigast via det sättet, så vi rekommenderar att ni mejlar ärenden till support@solidmakarna.se i första hand. Vi kan även emot ärenden via telefon/supportnumret, då vidarebefordras frågorna via e-post till oss. Återkoppling kan ske via telefon till er om det behövs. Dock är det en viss tidsskillnad (6 timmar) att ta hänsyn till men vi ska göra vårt bästa och vi hoppas på er förståelse.

Fler artiklar

>