Välbesökt arrangemang

publicerat

|

2019-11-15

Välbesökt arrangemang

Ny givande Supportdag på kontoret i Nacka den 31 oktober

Solidmakarna genomförde en ny givande Supportdag på kontoret i Nacka den 31 oktober. Arrangemanget blev välbesökt med IRONCAD användare från när och fjärran. Alla användare får chansen att ställa frågor kring funktioner och arbetsmetodik.

Jonas Bryntesson från Solidmakarna stod som vanligt för en stabil insats med sitt fantastiska kunnande om programmet och erfarenhet från många, många utbildningar. Jonas kunde förklara bland annat hur olika befintliga funktioner i IRONCAD inom både 3D och 2D fungerade i detalj och hur dessa kan öka produktiviteten. Deltagarna fick även se en del av alla nyheter som kommer i IRONCAD 2020 som är i antågande. Mycket fokus ligger på nya funktioner inom 2D ritningsframställning, men även inom SheetMetal. Dessutom stor prestandaförbättringar inom hantering av större sammanställningar. Sammantaget var intrycket mycket positivt gällande nyheterna.

Utmärkta supportdagar

Alla IRONCAD användare med aktivt Supportavtal kan utan kostnad delta på dessa utmärkta Supportdagar som Solidmakarna bjuder på regelbundet. Dessutom passade Leif Mårtensson från Solidmakarna på att visa hur PLM-lösningen DDM kan bidra till förbättrad ordning och reda på företaget genom de fina funktioner som ingår i DDM för tex. Versionshantering, Status, “Ingår i  / består av” och projekthanterings funktioner. Vi får passa på att tacka alla besökarna med kloka frågor för att ha bidragit till en givande och informativ dag!

Fler artiklar

>