WoodLAB på turné

publicerat

|

2023-08-07

WoodLAB på turné

Boka besök av Solidmakarna hos er - få värdefull information

Varför har ett antal snickerier i er närhet nyligen valt just WoodLAB? Låt oss komma till ert snickeri och visa. Kanske vi kan hjälpa även er att öka er produktivitet och lönsamhet.

Snickerier har ofta en ständig press att på kort tid skapa förslag till kunder och presentera dessa på ett säljande sätt. Gärna med 3D bild och tillhörande 2D ritning. Och vid order tillverka inredningen så kostnadseffektivt som möjligt. Allt detta kan WoodLAB hjälpa er med - och på ett riktigt användarvänligt sätt.

Resultatet blir att ni kan korta tidsåtgången från första kontakt till att skapa en offert, även baserat på kostnad för material och andra komponenter då WoodLAB räknar ut detta åt er.

WoodLAB hjälper er att minska materialåtgången och minska spill.

Ni behöver även en kunnig utbildare som lär er använda programmet på plats, och som även anpassar postprocessor till era CNC fräsar. Detta kan vi erbjuda er, med lång erfarenhet från hur olika snickerier arbetar.

Dessutom ingår en komplett 3D CAD lösning (IRONCAD) som löser alla olika typer av konstruktionsbehov. Det kan gälla konstruktioner som även innehåller metalldelar, bockad plåt och rör/profiler etc.

Genom att få denna information vid vårt besök kan ni ta ett mer informerat beslut om hur ni vill göra framöver.

Kontakta oss idag för att boka in ett datum för ett förutsättningslöst besök! Ring 08-556 185 44 eller mejla till info@solidmakarna.se.

Fler artiklar

>