Ankarsrum Kitchen AB

Ankarsrum Kitchen AB

ankarsrum

Tillverkad i småländska Ankarsrum

Vem känner inte igen köksassistenten från Ankarsrum? Den har väldigt många varit i kontakt med och kanske under flera decennier. Den första versionen kom faktiskt ut redan så tidigt som på 40-talet – det är så mycket som 80 år sedan! Som ni kanske anar tillverkas den i småländska Ankarsrum. Den har verkligen hjälpt många med matlagning under åren. Det finns som bekant mängder av tillbehör så att maskinen kan användas till det mesta, oavsett om du vill baka surdegsbröd, stoppa korv, göra egen pasta eller fixa en smoothie.

Komplex drivning med motor och växel

Nu är assistenten förädlad och förfinad på många sätt. Den utvecklas naturligtvis kontinuerligt i IRONCAD inom områden som till exempel design och den även viktiga elmotorn. Den har nu steglös hastighetsreglering och överbelastningsskydd vilket har lett till ökad styrka och ännu mer driftsäkerhet. Och det är ju viktigt för att kunna hantera 5 kilo deg, då krävs en motor som orkar jobba hårt och länge. Andra viktiga komponenter i konstruktionen är till exempel en växel som utvecklats för effektivitet, funktion och hållbarhet.

Ankarsrum Kitchen AB

Som CAD-lösning har man i många år använt sig av IRONCAD med stor framgång. Det krävs naturligtvis smarta funktioner och effektivt CAD-verktyg för att lösa både formgivning, plastdetaljer och olika mekaniska komponenter på ett bra sätt.

Vi är mycket nöjda med all den funktionalitet som ingår i IRONCAD. Med hjälp av programmet har vi under ett flertal år vidareutvecklat vår hushållsassistent på många områden, åstadkommit omfattande förbättringar och har en riktigt effektiv produktutveckling. Det är även så att vi kan nyttja IRONCAD inom flera olika områden, förutom konstruktion, så som verktyg för produktion, fixturer, visualiseringar etc. Vi har dessutom stor glädje av både den support och utbildning som Solidmakarna erbjuder.

Anders Nilsson, Purchasing Manager at Ankarsrum Kitchen AB

https://www.ankarsrum.com/se/

Ankarsrum Kitchen AB
No items found.

Ladda ned kostnadsfri testversion

Ladda ned IronCAD DCSBoka demo

Testversionen innehåller samma funktionalitet som en "skarp" version.
Fri support ingår under testperioden. Helt kostnadsfritt i 30 dagar.
Se systemrekommendation.