Leanders Drag Racing

Leanders

Väljer IRONCAD för att kunna konstruera den snabbaste bilen i Europa

Dragracing är en av världens snabbaste motorsporter, med bilar som har över 3500 hästkrafter och en acceleration från 0-100 km/h under en sekund. Att konstruera dessa extremt snabba bilar och förbli konkurrenskraftiga i den snabbt utvecklande branschen dragracing så behöver konstruktörerna de snabbaste CAD-systemet som finns.
Med en tid på 5.666 sekunder på 400 meter så hade Leanders Dragracing den snabbaste dragracingbilen i Europa 2003. De är även det mest prisbelönta teamet i deras klass. Att förbli konkurrenskraftiga i dragracing världen så måste Leanders kontinuerligt modifiera och förbättra sitt monster, ibland i en relativt komfortabel verkstadsmiljö men oftast på sidan av banan på olika tävlingar runt om i Europa..

Det snabbaste 3D CAD programmet

Med hjälp av IRONCAD’s handtag och dynamiska modellerings funktioner kan Nefab dra-och-släppa sin förpackningsdesign från IRONCAD’s kataloger vilket gör att de kan anpassa förpackningen unikt för kundens ändamål och dessutom med en hög precision. Förpackningarna blir inte bara rätt med IRONCAD, de tar också bara timmar att skapa- snarare än veckor.

IRONCAD är flexibelt

IRONCAD’s flexibilitet och användarvänlighet tillåter dem att göra fundamentala ändringar på en komponent on-the-fly och genomföra “vad om” scenarier med informationen de fick på banan, vilket inte hade varit möjligt tidigare.

Det är väldigt mycket sekretess inom vissa områden kring bilutveckling just nu. IRONCAD ger oss möjligheten att utveckla och konstruera detaljer som vi sedan tillverkar in-house, detta eliminerar behovet av att skicka iväg känslig data som skulle kunna kompromissa med vår konkurrenskraftiga fördel.
Ulf Leanders, Leanders Dragracing.
www.leandersbros.se

Leanders Drag Racing
No items found.

Ladda ned kostnadsfri testversion

Ladda ned IronCAD DCSBoka demo

Testversionen innehåller samma funktionalitet som en "skarp" version.
Fri support ingår under testperioden. Helt kostnadsfritt i 30 dagar.
Se systemrekommendation.