Saltängens Mekaniska Verkstad AB

Saltängens Mekaniska AB

Ansenlig verkstad på drygt 5000 kvadratmeter

Saltängens Mekaniska har sedan 1950 specialiserat sig på maskinbearbetning, reparationer och svetsning av stora maskindelar och andra konstruktioner. I deras ansenliga verkstad på drygt 5000 kvadratmeter så finns det en maskinpark som klarar av det mesta, b.la. svarvning upp till 13 meter och kan lyfta gods på upp till 30 ton. Deras imponerande verkstad speglar företagets gedigna kompetens och det är föga förvånande att de är Sveriges mest engagerade industripartner.

Leverans av Bro k23 till bostadsområdet Inre Hamnen i Norrköping

Videon ovan visar hur Saltängens Mekaniska AB levererar bro k23 till det nya bostadsområdet Inre Hamnen i Norrköping. Bron mäter 10 meter på längden och 6 meter på bredden och väger 27 ton. I detta projekt ingick tillverkning, montage och dokumentation.

Del till en kedjetransportör som används för att transportera bränsle i ett värmeverk. Konstruerad i IRONCAD renderad i KeyShot.

Utlåtande

"IRONCAD är ett smidigt verktyg för oss där vi kan konstruera och ta fram tillverkningsunderlag för vår produktion snabbt och enkelt. Dessutom ger det oss möjligheten att visuellt presentera olika lösningar för våra kunder. Främst använder vi IRONCAD för plåtkonstruktioner, utbredningar, stålstommar och skärfiler. Vi är mycket nöjda med den snabba och bra supporten vi får från Solidmakarna."

Magnus Andersson, Produktionstekniker, Saltängens Mekaniska Verkstad AB

Saltängens Mekaniska Verkstad AB
No items found.

Ladda ned kostnadsfri testversion

Ladda ned IronCAD DCSBoka demo

Testversionen innehåller samma funktionalitet som en "skarp" version.
Fri support ingår under testperioden. Helt kostnadsfritt i 30 dagar.
Se systemrekommendation.