Svenema AB

Svenema AB

Ett familjeföretag med 27 år i branschen

Svenema utvecklar, designar och tillverkar rostfria lyftvagnar för läkemedelsindustrin. Fokuset ligger på att ta fram ergonomiska kundanpassade lösningar för läkemedelsindustrins mest krävande miljöer. Sedan starten 1995 har de levererat lyftutrustning till den ledande läkemedelsindustrin världen över.

Svenema rostfri lyftvang tratt IRONCAD
Bilden ovan är en lyftvagn i rostfritt stål, konstruerad av Svenema AB i IRONCAD.

Kundanpassat för optimal funktion

Svenema's kunder hör ofta av sig med ett lyftproblem som behöver lösas på ett ergonomiskt sätt. De tar sedan fram en 3D ritning och måttskiss med hjälp av IRONCAD för att illustrera för kunden hur en lösning kan se ut för just dem. Många av deras kunder kräver en lyftutrustning som är anpassad efter hur just kundens maskiner eller kärl ser ut och därför är kundanpassning deras starka sida. Allt de tillverkar är i rostfritt stål 304 eller 316 med en stilren design eftersom läkemedelsindustrin har höga krav på hygien. Eftersom de har en hög kompetens inom just renrum har detta gjort att deras lyftvagnar används i läkemedelsindustrins mest krävande miljöer, exempelvis i sterila miljöer där det tillverkas sprutor.

Svenema AB 3D CAD IRONCAD Medicinsk Teknik
Lyftvagnen i arbete.

IRONCAD – En viktig del av arbetsflödet

Svenema använder sig av IRONCAD dagligen för att ta fram 3D bilder, måttskiss och tillverkningsunderlag. De använder även KeyShot för att tydligt kunna visualisera för kunden hur deras lyftvagn kommer att se ut. I Keyshot kan de även göra animeringar för att visa hela arbetsflödet för kunden.

Lyftvagn 3D Svenema Medicinsk Teknik Solidmakarna IRONCAD 3D CAD
Bilderna ovan visar lyftvagn konstruerad i IRONCAD och visualiseringar skapade i KeyShot för IRONCAD.

Uttalande

"Solidmakarna har en outstanding support och tar sig verkligen tid att hjälpa till och svara på ens frågor. De kan enkelt hjälpa till via Teamviewer vilket underlättar otroligt. Jag upplever aldrig att de är stressade över att ta nästa samtal/kund utan de tar den tiden som krävs för att få den hjälpen man behöver. Fantastiskt!"

Maria Jarenheim, Marknadsansvarig/Säljare, Svenema AB

Svenema AB
No items found.

Ladda ned kostnadsfri testversion

Ladda ned IronCAD DCSBoka demo

Testversionen innehåller samma funktionalitet som en "skarp" version.
Fri support ingår under testperioden. Helt kostnadsfritt i 30 dagar.
Se systemrekommendation.