Teknova

Teknova

Valde IRONCAD och Solidmakarna

Teknova Byggsystem bildades 1984 och det första fönsterrenoveringssystemet levererades. Sedan dess har mycket hänt. Produkter och produktsegment har tillkommit. Företaget utför sedan många år tillbaks totalentreprenader och verksamheten bedrivs i egna fräscha lokaler i Vadstena. Teknova levererar kundanpassade och flexibla produkter inom olika segment. De är specialister på balkonger, inglasning av balkonger, fönster och uterum med fokus på aluminium som material. Uppdatering: Teknova AB drabbades, som så många andra företag inom byggsektorn, av det minskade byggandet 2023. Företager har nu via en konkurs blivit uppköpt av Alnova AB som fortsätter att driva verksamheten vidare i Vadstena.

Fortsätter att växa

Företaget har succesivt växt på den svenska marknaden och tagit rollen som en ledande producent inom flera produktområden. Kontor och produktionsytor har byggts om och anpassats i flera omgångar för att svara upp emot ökande kapacitetskrav och är idag anpassade för att på bästa sätt ges dem förutsättningar att leverera flexibla och kundanpassade produkter.

Utlåtande

“Vi arbetar ständigt med att utveckla våra arbetsprocesser och vill korta ledtiderna maximalt. Därför använder vi de mest snabbjobbade lösningarna som spar tid och pengar. Vi bytte därför från en av de vanligaste lösningarna på marknaden till 6 st. IRONCAD-licenser och 7 st. IRONCAD DRAFT-licenser som täcker upp vårt behov av 3D- och 2D-lösningar på ett mycket bra sätt. Vi har fått flera CAD-användare idag till en betydligt lägre licenskostnad. Nu kommer fler att kunna arbeta i 3D.”
Peter Svensson, IT ansvarig, Teknova
www.teknova.se

Teknova
No items found.

Ladda ned kostnadsfri testversion

Ladda ned IronCAD DCSBoka demo

Testversionen innehåller samma funktionalitet som en "skarp" version.
Fri support ingår under testperioden. Helt kostnadsfritt i 30 dagar.
Se systemrekommendation.