< Tillbaka

BALTIC YACHTS

Konstruerar världsledande lyxbåtar i IRONCAD

Baltic Yachts grundades 1973 på en radikal filosofi…att konstruera båtar som innefattade de absolut senaste inom formgivning och teknik. Kortfattat så formger och konstruerar de båtar som är snabbare, starkare och lättare.

De drar nytta av högteknologiska material och är pionjärer inom nya konstruktionstekniker. Genom att använda den senaste kolfibertekniken med deras skickliga arbetsstyrka, så producerar Baltic prisbelönta lyxbåtar som aldrig förr.

IRONCAD överträffade konkurrerande CAD system

Baltics team av formgivare hade använt 2D CAD sedan 1988, men deras konstruktioner var för komplicerade för att visualiseras och utvärderas i 2D. De krävde ett nytt system för att modellera komplexa detaljer.

Sökningen gav tillslut resultat, IRONCAD överträffade alla andra konkurrerande CAD-system utan tvekan. Allt baserat på ett tips från en kollega som hade sett IRONCAD för första gången på en mässa.

Flexibel och användarvänlig CAD-lösning

IronCAD förser Baltic Yachts med en flexibel och användarvänlig CAD-lösning som gör det möjligt för dem att konstruera precis som de vill och fortsätta revolutionera sitt område.

Oavsett om det gäller ett prestandaförbättrande bärplan, en infällbar propeller eller fjäderlätt styrning kan Baltic Yachts leverera. Läs mer på: www.balticyachts.fi