IC Mechanical ger er ökad produktivitet

publicerat

|

2021-08-27

IC Mechanical ger er ökad produktivitet

IC Mechanical Online Manual

Solidmakarna har i över 15 år varit delaktiga i utvecklingen av tillägget IC Mechanical (tidigare namn var IronPRO XT). Därför ingår mängder av standardkomponenter enligt svensk standard.

Verktygen är skapade och anpassade helt efter kundönskemål. Är det något du saknar eller vill ändra på kan du höra av dig till oss så ser vi om det är något som redan finns eller om utvecklarna kan skapa önskad funktionalitet.

Nu finns en fullspäckad online-manual som innehåller en översikt över alla verktyg och funktioner med text, bild och videos. Vi rekommenderar att ni besöker sidan!

http://ironcad.it/learnICM/en/

Nyheter i senaste versionen

Läs om de senaste nyheterna i den aktuella versionen samt tidigare versioner. Väl beskrivet på engelska med text och bilder.

http://ironcad.it/en/post/

Verktyg i fokus - PRO Active Manager

Att få en ordentlig översikt över allt som finns i en 3D-scen; om alla delar har fått ett unikt artikelnummer, om alla är namngett och fått korrekt material osv, det är något som kan ta mycket tid i anspråk och vara mer eller mindre krångligt. Med verktyget PRO Active Manager i katalogen ICM Tools får du en komplett översikt över alla delarna i scenen och kan skapa och exportera ut listor av olika slag. Se film här:

Läs på vår supportblogg hur du kan skapa olika sorts listor från dina modeller:

https://www.solidmakarna.se/supportblogg/plocka-ut-listor-fran-3d

Fler artiklar

>