Konstruera lösningar för Automation med IRONCAD

publicerat

|

2022-10-18

Konstruera lösningar för Automation med IRONCAD

Från idé och till färdig lösning enklare än någonsin

Konstruera nya automationslösningar med fixturer, gripdon, staket, transportbanor, elskåp och robotar i 3D med hjälp av IRONCAD. Skapa fritt och flexibelt, anpassa snabbt med teknik som gör det möjligt att skapa olika koncept på kort tid möjligt. Se hur IRONCAD kan hjälpa dig att effektivisera, minska kostnaderna och öka produktiviteten. (Bilden visar en Robotcell skapad i IRONCAD av Lerocon AB)

Med IRONCAD får ni tillgång till alla de verktyg som behövs för att skapa lösningar för automation och robotceller. Ni kan använda 3D modeller från olika leverantörer som ni importerar och hanterar lika enkelt som om de vore skapade i IRONCAD från början. Komplettera med egna konstruerade delar som gripdon, fixturer etc. Ni får möjlighet till stor tidsbesparing i era projekt och stora konkurrensfördelar.

Kataloger med till exempel ABB, Fanuc och Kukarobotar tillhandahåller vi till våra kunder utan kostnad.

En avgörande skillnad med IRONCAD jämfört med andra system är att vi bara använder låsningar när det är relevant, till exempel för att se mekanismer. Men i andra fall är modellerna fria att ändra på vilket sätt som helst. Denna flexibilitet i IRONCAD tar bort mycket frustration som är vanlig i traditionella lösningar.

Sammantaget är detta ett sätt att arbeta som kan spara enormt mycket tid för alla konstruktörer.

Kontakta Solidmakarna idag för att med egna ögon se eller provasjälv detta verkligt imponerande verktyg!

Missa inte vår websida om automation med filmer via denna länk: Se film om Automation i IRONCAD

Fler artiklar

>