Kalmar Motor

Kalmar Motor

Förbättrar effektiviteten med DDM

Kalmar Motor AB har nyligen upplevt en kraftig ökning av nya beställningar och behövde ett sätt för att förbättra effektiviteten i deras konstruktion och filhantering. De använder för närvarande Autodesk Inventor som deras primära 3D lösning och letade efter ett PDM-system för en bättre hantering av deras stora bibliotek av 3D CAD filer och ritningar.

Kalmar Motor har arbetat inom samma område i mer än 40 år. De utvecklar och tillverkar flygplanstraktorer. Vi flyttar kommersiella flygplan i alla storlekar snabbt och noggrant med en tillgänglighet 24 timmar om dygnet och 365 dagar per år. Det kräver mer än muskler. Genom att kombinera enkelhet med den senaste banbrytaren tekniken, så skapar vi traktorer som håller längre, kräver mindre service och erbjuder en nivå av komfort med topp prestanda för förare.

Kalmar Motor drar också nytta av DDM: s projekthanteringsfunktioner.
De gillade även MultiCAD-stödet och flexibiliteten hos DDM vilket innebar att de inte behövde vara bundna till en enda CAD-leverantör om deras krav skulle förändras i framtiden.

Utlåtande

Vi valde DesignDataManager (DDM) av flera skäl. Vi ville även att samma system skulle kunna hantera all annan dokumentation av olika filformat såsom e-post- och kontorfiler etc. Dessa dokument kommer i sin tur att länkas till olika CAD-filer och vice versa. Med DDM kommer vi alltid att veta vilken version av en del eller dokument som är det senaste, samt vilken version som användes för utveckling respektive produktion från varje avdelning.
Anders Johansson, Kalmar Motor
www.kalmarmotor.com

Kalmar Motor
No items found.

Ladda ned kostnadsfri testversion

Ladda ned IronCAD DCSBoka demo

Testversionen innehåller samma funktionalitet som en "skarp" version.
Fri support ingår under testperioden. Helt kostnadsfritt i 30 dagar.
Se systemrekommendation.