Kartong

Skapa olika typer av kartonger i wellpapp och inredning i IRONCAD direkt i 3D. Denna helt nya metod skapar nya möjligheter att effektivisera en hel bransch.

Kartong
Kartong

Skapa emballage i wellpapp direkt i 3D

Dra o släpp olika typer av kartonger från kataloger vid sidan av skärmen. Välj typ baserat på kundönskemål och det som ska fraktas. Välj typ och tjocklek på wellpapp ur tabell. Dra i handtag direkt i 3D för att justera bredd, längd och höjd på lådan. Klart!

Bred ut kartongen med ett musklick

När du skapat en kartong eller inredning i kartongen kan du breda ut denna med ett klick. Den utbredda versionen visar var kartongen skall skäras respektive bockas. Regler för hur dimensioner ska hanteras vid vikning och utbredning av olika material ingår. Den utbredda versionen kan exporteras snabbt och enkelt till 2D DWG/DXF för att användas i produktionen.

Kartong
Kartong

Konstruera direkt i 3D med kundens produkt i centrum

Importera mängder av olika 3D format till IRONCAD. Placera önskat antal av produkten i en kartong. Skapa inredning och skydd i lådan direkt i 3D, dra i handtag och snappa på olika geometrier för att otroligt effektivt snabbt skapa lämpligt stöd. Utgå från mängder av standardiserade modeller som snabbt justeras och kan bredas ut -klart!

NEFAB Packaging AB

"Vi har med stor framgång ersatt vårt tidigare program för att skapa kartonger och inredning med IRONCAD. Det är ett avsevärt enklare och snabbare arbetssätt att jobba direkt i 3D, man ser precis resultatet i realtid. IRONCAD är anpassat för att hantera de speciella krav som ställs inom tillverkning och bearbetning av wellpapp.

Vi importerar ofta 3D modeller från kunder och kan skapa passande emballage i wellpapp kring dessa på ett riktigt smidigt sätt där vi kan enkelt se passningen mot delarna som ska fraktas.

Vi har kataloger med olika typer av kartonger och olika inredningsdelar som vi enkelt med Dra & Släpp använder i 3D-miljön, drar i handtag för att anpassa måtten. Vi kan breda ut kartonger och inredning till 2D och sända till tillverkningen. Sättet att jobba med kartong och wellpapp i IRONCAD är oslagbart.”

Urban Olars, NEFAB Packaging AB

Kartong
Kartong
Kartong
Kartong
Kartong

Ladda ned kostnadsfri testversion

Testversionen innehåller samma funktionalitet som en "skarp" version. Helt kostnadsfritt i 30 dagar.
Eller ring oss på:
08 - 556 185 40 så berättar vi mer.