Solidmakarna logo
ironcad logo

IRONCAD är en komplett 3D CAD-lösning som används inom maskinkonstruktion, automation, fixturer, layout, teknisk försäljning och inredning med mera.

Läs mer om IronCAD DCS
DDM logo

DDM är ett äkta MultiCAD PDM-/PLM-system där samma licens fungerar integrerat med de flesta 3D CAD-lösningar! Kostnadseffektivt, skalbart och mycket lätt att administrera.

Läs mer om DDM
woodlab logo

WoodLAB bygger på IRONCAD och används inom inredningsindustrin. Konstruera blixtsnabbt skåp och inredning i trä. Exportera direkt till anpassat NC-program för just Er CNC-maskin.

Läs mer om WoodLAB

Referenser

Lyssna till våra kunder, det gör vi!

"Jag måste få säga att även om jag dyker på problem ibland så är jag så otroligt glad att jag en gång för väldigt många år
sedan valde just Er som leverantör. Ni är otroligt trevliga att ha att göra med å det gäller alla. År efter år så är det lika trevligt.
Tack för att ni är så fantastiska allihop”

microbus logo

Kent Wallin
Mechanical–/Electrician–Engineering & Design, Microbus AB

NEFAB logo

"NEFAB har över 120 IRONCAD-användare spridda över hela världen. IRONCAD löser våra olika behov av konstruktion som inget annat 3D-system klarar av. Vi använder den snabba, fria Dynamiska metoden för konstruktion och stelare Parametrisk metodik för måttmässig varianthantering; IRONCAD kan växla fritt vid behov. Vi upplever att IronCAD LLC i USA är lyhörda för önskemål. Vi har även goda erfarenheter av Solidmakarna som vår CAD- & PDM-leverantör, de både utbildar och ger support för NEFAB globalt.”

Urban Olars,
CAD ansvarig, NEFAB

baltic logo

“Baltic Yachts konstruerar och tillverkar världens lyxigaste segelbåtar – upp till 218 fot! Konstruktionsbehovet är givetvis omfattande, allt från design av mekanik, skott, däck, motorinstallation, rördragning till inredning. Mycket görs i kolfiber. Alla båtar är unika och flexibilitet är ett måste för oss. Som konstruktionsverktyg använder vi IRONCAD och som PDM-lösning använder vi DDM. Vi är mycket nöjda med båda lösningarna, likaså med supporten för från Solidmakarna som vi haft som leverantör i många år.”

Jan Wikar
CAD ansvarig, Baltic Yachts

lerocon logo

“Vi konstruerar kundunika lösningar av automationsutrustning med svetsautomater. Vi använde tidigare ett av de vanligaste parametriska CAD-programmen vilket innebar att vi måste förbereda hur framtida förändringar ska göras. Vi bytte därför till IRONCAD vilket vi inte har ångrat en sekund. Med IRONCAD kan vi modifiera våra konstruktioner snabbt, enkelt och hur vi vill utan att behöva planera in dessa ändringar, vilket naturligtvis är viktigt då det inte går att veta vad nästa kund vill ha. IRONCAD spar tveklöst både tid och pengar åt oss.”

David Erlandsson
CAD ansvarig, Lerocon

teknova logo

“Vi arbetar ständigt med att utveckla våra arbetsprocesser och vill korta ledtiderna maximalt. Därför använder vi de mest snabbjobbade lösningarna som spar tid och pengar. Vi bytte därför från en av de vanligaste lösningarna på marknaden till 6 st. IRONCAD-licenser och 7 st. IRONCAD DRAFT-licenser som täcker upp vårt behov av 3D- och 2D-lösningar på ett mycket bra sätt. Vi har fått flera CAD-användare idag till en betydligt lägre licenskostnad. Nu kommer fler att kunna arbeta i 3D.”

Peter Svensson
IT ansvarig, Teknova

Aktuellt

Utbildning

Vi erbjuder kompetent utbildning för IRONCAD, DDM och WoodLAB. I utbildningen ingår tillgång till lämpliga utbildningsdatorer och ett mycket genomarbetat utbildningsmaterial. Samt, inte minst, en riktigt pedagogisk och kompetent lärare. Vi erbjuder sedan lång tid även beprövade lärarledda interaktiva utbildningar via internet med gott resultat.

"Mycket bra utbildningsmaterial och fenomenalt bra och kunnig utbildningsledare. Lugnt och metodiskt upplagt."

- Kalle Blad, Roslagens Plåtkonsult AB

Läs mer om våra utbildningar
Solidmakarna utbildning

Support

Att ha tillgång till professionell och kunnig support är en viktig fördel för våra kunder. Vi har en lång bakgrund inom konstruktion och produktutveckling vilket säkerställer att ni får kompetent support när ni behöver det. Vi förstår dina frågor och “talar samma språk” och ni får riktigt bra stöd.

“Solidmakarna har en enastående bra support!”

- Lennart Freidlitz, Innopend Teknikpartner AB

Klicka här för mer info
Solidmakarna support

Hör av dig till oss

Ring oss idag på 08-556 185 40 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart vi kan.
Oops! Någonting gick fel. Vänligen försök igen.