IPRO Circuit

Konstruera kretskort i El-CAD och importerad som 3D-modell till IRONCAD. Elektronik och mekanikkonstruktörer kan samarbeta effektivt i produktutveckling.

ProgramIRONCADTilläggIPRO Circuit

Kraftfullt importfilter

Detta kraftfulla importfiler för IronCAD DCS ökar din potential för samarbete mellan de vanligaste CAD-plattformarna. En Importerad fil kan modifieras direkt utan behov av historik. IronCAD DCS arbetar med BÅDE ACIS och Parasolid solidkärnor för bästa resultat vid import och modifiering. COMPOSE och Configurator använder samma kraftfulla importfilter men med några skillnader.

Importera kretskort till 3D i IRONCAD

En elektronik-konstruktör kan skapa kretskort med tillhörande komponenter i sitt E-CAD program. Därefter kan denna sparas i IDF-formatet. Denna fil kan IPRO Circuit öppna och baserat på artikelnummer på respektive komponent skapa 3D geometri automatiskt. Även positionen av varje komponent på kretskortet hanteras automatiskt. Resultatet blir en exakt 3D modell i IRONCADs miljö. Detta gör det enkelt för mekanik-konstruktören att i IRONCAD skapa inbyggnationer, kapslingar och anslutningar till elektroniken. Lätt att optimera och att undvika kollisioner med exakta avstånd. Hål för montering och infästningar passar direkt. IPRO Circuit är idealisk för utveckling som kombinerar elektronik och mekaniska komponenter. IPRO Circuit och IRONCAD erbjuder designers modelleringsverktyg som förbättra produktkvaliteten, minska prototyper och effektiviserar utvecklingen.

Så här fungerar IronCAD DCS med KeyShot

IPRO Circuit

Steg 1: Överför till KeyShot

När er modell är färdigkonstruerad och redo för rendering så skickar ni er modell via verktygfältet Add-Ins i IronCAD DCS till KeyShot.

Steg 2: Modellen öppnas i KeyShot

KeyShot kommer nu att starta och er modell är redo för att renderas. Om ni vill göra några ändringar på din modell, räcker det med att ni växlar tillbaka till IronCAD DCS och trycker på Update to KeyShot.

Steg 3: Färglägg er modell

Dra-och-släpp något av de 700+ förinställda materialen på er modell. Realtidsvyn visar nu omedelbart hur det applicerade materialet reflekterar scenens ljus och materialets egenskaper.

Steg 4: Ljus och bakgrund

Välj en omkringliggande miljö (HDRI). Så fort ni drar och släpper belysningsmiljön till er scen kommer ni att märka effekten av den verkliga belysningen och hur den fångar era modellers färger och ytbehandlingar.

Steg 5: Se det fantastiska resultatet

Bilden renderas nu framför era ögon. Från start till slut, en enkel 5-stegsprocess för att skapa otroliga bilder snabbt och enkelt, allt i realtid.

IPRO Circuit

Modell: SitSki utvecklad av Länna Svets & Mekaniska AB i IRONCAD för Vatten o Snöprodukter AB
Rendering: Solidmakarna AB

Förbättra din produktutveckling

IPRO Circuit gör det möjligt att förbättra utvecklingen av elektronik och dess kapslingar så att de följer produkternas tänka formgivning, vare sig de är fjärrkontroller, MP3-spelare, satellitnavigatorer eller elektroniska styrenheter.

Interaktion mellan elektroniska komponenter

IPRO Circuit gör att du automatiskt kan skapa 3D-modeller från IDF-format, skrivna med de mest populära elektriska designsystemen (ECAD).

IPRO Circuit

Funktioner

Katalogen ICM Mech

ICM Mech-katalogen innehåller mekaniska funktioner såsom gängade hål, fästelement, balkar, skruvsammanställningar, kullager, standardbalkar/aluminiumprofiler och mycket mer. Klicka på en funktion nedan för att se vad den gör:

Katalogen ICM Tools

ICM Tools-katalogen innehåller extra funktioner såsom 3D-text, redigerbar BOM-lista i 3D som kan exporteras till en mängd format, DXF-export direkt från ytor, automatiska sprängskisser och mycket, mycket mer. Klicka på en funktion nedan för att se vad den gör:

Katalogen ICM Utils

ICM Utils-katalogen innehåller extra funktioner såsom Triball på tyngpunkt, Slå ihop och dela features (Intellishapes), Markering till konfiguration och mycket, mycket mer. Klicka på en funktion nedan för att se vad den gör:

IronCAD PDF Viewer

IronCAD DCS (Uppdateringar)

IPRO Circuit

3D PDF Designer (IXPro4D)

Translator Bundle

Compose

KeyShot

MultiPhysics

IronCAD DCS (Nyinstallation)

Svensk standardanpassning

IC Mechanical

Hör av dig till oss

Ring oss idag på 08-556 185 40 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart vi kan.
Oops! Någonting gick fel. Vänligen försök igen.