IXP4D 3D PDF Designer

3D PDF Designer - Skapa reservdelslistor eller instruktioner som alla kan öppna, rotera i 3D och betrakta i den kostnadsfria Adobe Reader.

ProgramIRONCADTilläggIXP4D 3D PDF Designer

Kraftfullt importfilter

Detta kraftfulla importfiler för IronCAD DCS ökar din potential för samarbete mellan de vanligaste CAD-plattformarna. En Importerad fil kan modifieras direkt utan behov av historik. IronCAD DCS arbetar med BÅDE ACIS och Parasolid solidkärnor för bästa resultat vid import och modifiering. COMPOSE och Configurator använder samma kraftfulla importfilter men med några skillnader.

Skapa interaktiva 3D PDF-dokument

Med 3D PFD Designer kan ni direkt från IRONCAD snabbt skapa reservdelslistor eller instruktioner. Dessa kan alla öppna, rotera i 3D och tydligt se de olika ingående delarna i (det kostnadsfria) programmet Adobe Reader. Användaren kan enkelt klicka på en Part i stycklistan, den valda detaljen markeras upp samtidigt som alla andra detaljer släcks eller blir transparenta, allt för att göra det tydligt vad som är vad.

Alla egenskaper som artikelnummer, beskrivning, material, vikt, antal samt t.ex. leverantör, pris, ytbehandling, färg kan visas. Detta är ett visuellt och tydligt sätt att dokumentera för att enkelt hitta rätt reservdel. Även monteringsinstruktioner löses galant. IXP4D 3D PDF Designer är ett tillägg till IRONCAD från den Italienska IronCAD Gold Partnern Fronema S.R.L.

Så här fungerar IronCAD DCS med KeyShot

IXP4D 3D PDF Designer

Steg 1: Överför till KeyShot

När er modell är färdigkonstruerad och redo för rendering så skickar ni er modell via verktygfältet Add-Ins i IronCAD DCS till KeyShot.

Steg 2: Modellen öppnas i KeyShot

KeyShot kommer nu att starta och er modell är redo för att renderas. Om ni vill göra några ändringar på din modell, räcker det med att ni växlar tillbaka till IronCAD DCS och trycker på Update to KeyShot.

Steg 3: Färglägg er modell

Dra-och-släpp något av de 700+ förinställda materialen på er modell. Realtidsvyn visar nu omedelbart hur det applicerade materialet reflekterar scenens ljus och materialets egenskaper.

Steg 4: Ljus och bakgrund

Välj en omkringliggande miljö (HDRI). Så fort ni drar och släpper belysningsmiljön till er scen kommer ni att märka effekten av den verkliga belysningen och hur den fångar era modellers färger och ytbehandlingar.

Steg 5: Se det fantastiska resultatet

Bilden renderas nu framför era ögon. Från start till slut, en enkel 5-stegsprocess för att skapa otroliga bilder snabbt och enkelt, allt i realtid.

IXP4D 3D PDF Designer

Modell: SitSki utvecklad av Länna Svets & Mekaniska AB i IRONCAD för Vatten o Snöprodukter AB
Rendering: Solidmakarna AB

Interaktiva produktpresentationer

Med IXP4D 3D PDF Designer kan ni skapa interaktiva handböcker, monteringsinstruktioner, presentationer, produktkataloger (läsbar med Acrobat Reader).

Renderingsläge, belysning, bakgrundsfärg

För varje vy som ingår i PDF-dokumentet kan du definiera ett antal parametrar såsom renderingsläge, belysningstyp, bakgrundsfärg, lägga till anteckningar och kommentarer, infoga 2D-ritningar och andra PDF-dokument.

IXP4D 3D PDF Designer

Funktioner

Katalogen ICM Mech

ICM Mech-katalogen innehåller mekaniska funktioner såsom gängade hål, fästelement, balkar, skruvsammanställningar, kullager, standardbalkar/aluminiumprofiler och mycket mer. Klicka på en funktion nedan för att se vad den gör:

Katalogen ICM Tools

ICM Tools-katalogen innehåller extra funktioner såsom 3D-text, redigerbar BOM-lista i 3D som kan exporteras till en mängd format, DXF-export direkt från ytor, automatiska sprängskisser och mycket, mycket mer. Klicka på en funktion nedan för att se vad den gör:

Katalogen ICM Utils

ICM Utils-katalogen innehåller extra funktioner såsom Triball på tyngpunkt, Slå ihop och dela features (Intellishapes), Markering till konfiguration och mycket, mycket mer. Klicka på en funktion nedan för att se vad den gör:

IronCAD PDF Viewer

IronCAD DCS (Uppdateringar)

IPRO Circuit

3D PDF Designer (IXPro4D)

Translator Bundle

Compose

KeyShot

MultiPhysics

IronCAD DCS (Nyinstallation)

Svensk standardanpassning

IC Mechanical

Hör av dig till oss

Ring oss idag på 08-556 185 40 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart vi kan.
Oops! Någonting gick fel. Vänligen försök igen.