RHINOCEROS SUPPORT

Support för Rhinoceros ges direkt av McNeel & Associates

Supporten är omfattande och inkluderas vid ett köp av en licens. McNeel har även ett stort användarforum för frågeställningar. Supporten är öppen Måndag- Fredag 9-15 (GMT+1)

Telefonnummer:

+34 933 199 002

Efter installation av PU1 så kan mått "försvinna" vid utskrift eller export till PDF av ritningen. Bocka i rutan "Raster or vector based on sheet contents" under Print. För PDF Export: Använd Print funktionen för att printa till PDF. Hotfix kommer.

Efter installation av PU1 så kan mått "försvinna" vid utskrift eller export till PDF av ritningen. Bocka i rutan "Raster or vector based on sheet contents" under Print. För PDF Export: Använd Print funktionen för att printa till PDF. Hotfix kommer.

aktuell version

IronCAD DCS

2021 PU1

IronCAD DCS inkluderar: IRONCAD, INOVATE, DRAFT och COMPOSE

“En stor eloge till Solidmakarnas supportavdelning! Vi får snabba svar och de är dessutom genomtänkta.”

Annika Lindholm
CAD ansvarig, Aratron AB

“Supporten hos Solidmakarna fungerar jättebra.
Vi är mycket nöjda med svar vi får, dessutom snabbt.”

Stefan Jarenheim
Managing Director, Svenema AB

“Solidmakarnas har en enastående bra support!”

Lennart Freidlitz
Konstruktör, Innopend Teknikpartner AB

Hör av dig till oss

Ring oss idag på 08-556 185 40 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart vi kan.
Oops! Någonting gick fel. Vänligen försök igen.