Bättre och snabbare att konstruera maskiner i IRONCAD

publicerat

|

2022-01-28

Bättre och snabbare att konstruera maskiner i IRONCAD

Konstruerat över 250 små och större maskinbyggnationer

Varför går det bättre och snabbare att konstruera maskiner i IRONCAD? Jörgen på Forsell Maskin kan ge svaret efter 27 000 timmar med programmet! I Skellefteå och i hela Västerbotten finns många industrier som behöver hjälp med olika innovativa lösningar för att effektivisera eller lösa behov. Forsell Maskin i Skellefteå har hjälpt många av dessa företag med allt från koncept, konstruktion, tillverkning, dokumentation och CE-märkning.

Detta har man gjort med stor framgång och har nu konstruerat olika specialmaskiner i över 25 år. Företaget har levererat över 250 små och större maskinbyggnationer. Ni kan se några exempel på denna sida. Det kan vara allt från olika verktyg, produktionsutrustningar till automationslösningar. Dessutom tillverkar man maskinerna själva då man har en egen maskinpark med CNC-maskiner bland annat. Därmed har man koll på att kvalitén är hög hela vägen till färdig produkt.

För att lyckas så bra som Forsell Maskin gjort måste man konstruera maskinerna på ett bra sätt. Man bör ha gedigen erfarenhet från konstruktion och ett kunnande inom flera olika områden. Och en sak till som är viktig, man måste hålla tidsramar och därmed kostnaderna nere. För att lösa alla dessa behov inom konstruktion och dokumentation använder Forsell Maskin sedan många år 3D CAD-lösningen IRONCAD som konstruktionsverktyg. Nyligen fick man en ny jätteorder från Los Angeles i USA...

Klicka här för att läsa fortsättningen av denna artikel

Fler artiklar

>