Dela artikel:

DDM hjälper SAAB Seaeye

PUBLICERAD

2021-02-19

DDM underlättar för SAAB Seaeye att konstruera fjärrstyrda undervattensfarkoster i Sverige och Storbritannien.

Undervattensfarkost från SAAB Seaeye

SAAB Seaeye är en del av SAAB Group. De konstruerar ett brett sortiment av fjärrstyrda undervattensfarkoster. De utvecklar även anpassade system för att möta kundernas unika behov. De har kontor i både Sverige och Storbritannien som behöver samverka vilket ställer krav på ett effektivt system för att hantera konstruktionsfiler och även annan typ av dokumentation. Det är naturligtvis viktigt att veta vilken version som är den senaste och var en viss detalj används. Detta löser DDM på ett kostnadseffektivt och säkert sätt. CAD-filerna är ofta skapade i Creo och övriga filer kan vara office-filer etc.

Nöjda med DDM

"DDM låter oss säkert och snabbt lagra våra modeller från Creo och all annan relevant produktinformation. Vi kan sedan lägga tiden på att konstruera nya produkter för att öka intäkterna, trygga i vetskapen om att våra filer är enkelt åtkomliga och uppdaterade när dessa behöver användas.

DDM går snabbt att lära sig och är enkelt att använda. Att spara och hitta filer går på sekunder istället för minuter. Vi behöver inte använda dyrbar tid att hantera komplexa mappsystem." avslutar Adrian King, SAAB Seaeye

Nyhetsbrev

Anmäl er till Solidmakarnas nyhetsbrev. Här får ni nyheter och tips & tricks om våra program och tjänster.

Tack för er registrering!
Oops! Någonting gick fel. Vänligen försök igen.

Hör av dig till oss

Ring oss idag på 08-556 185 40 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart vi kan.
Oops! Någonting gick fel. Vänligen försök igen.