IC Mechanical 2021 är här

publicerat

|

2021-02-04

IC Mechanical 2021 är här

Face to DXF kan nu exportera flera markerade ytor

IRONCAD Mechanical är rena dynamiten för produktiviteten! Nu är version 2021 är här. Få verktyg är så exakt baserade på användarnas önskemål som IC Mechanical. IC Mechanical utvecklas kontinuerligt och med 2021 har en större uppdatering släppts.

Den nya versionen är inget undantag när det gäller användbara nyheter. Efterfrågade nya funktioner tillkommer hela tiden och befintliga funktioner förbättras. Vi har fått förslag på nya funktioner som löser visst behov för en konstruktör ena dagen och levererat just den funktionen i en uppdaterad version av IC Mechanical redan nästa dag!

Nya kundstyrda funktioner tillkommer hela tiden

Några av alla nyheter: Face to DXF kan nu exportera flera markerade ytor på samma part samt även ytor på andra parter samtidigt, allt med ett musklick. Nytt verktyg för att hitta den tänkta skärningspunkten för 3D-bockade rör för att snabbt hitta inställningar till produktionen. Nytt verktyg för import av scannade 3D-DXF filer. Funktioner för Revisioner av Parter och Sammanställningar. Nya verktyg för byte av flera balkprofiler samtidigt i sammanställningar. Bra förbättringar av det riktigt användbara verktyget ViewManager.

Lär er allt om nya funktioner med utbildning

Solidmakarna erbjuder vidareutbildningar inom IC Mechanical online. Garanterat lönsam investering som ger er mer kunskap om de tisdsbesparande och kraftfulla funktionerna i IC Mechanical. Kontakta oss för detaljer eller anmäl intresse här under vidareutbildning: Utbildning

Enkelt att uppdatera IC Mechanical - ingår i supporten

IC Mechanical kommer med nya funktioner löpande under året. För att få del av dessa kan ni enkelt uppdatera genom att ladda ned senaste versionen härifrån: Nedladdningscenter
Ni kan installera över befintlig version och ingen ny licensfil behövs.
Det bästa av allt: IRONCAD-användare med aktiv support får tillgång till IC Mechanical utan extra kostnad! Vi ser det som en del i vår oslagbara kundservice.

Mer information här

Här finns mer information av några av nyheterna: Länk
Här finns mer information om IC Mechanical: Länk

Fler artiklar

>