MultiPhysics 2019 för IRONCAD nu här!

publicerat

|

2019-02-09

MultiPhysics 2019 för IRONCAD nu här!

Integrerad sammanställnings-analys

Multiphysics för IronCAD 2019 erbjuder ny teknik, förbättringar och uppdateringar för FEM-simuleringar. IronCAD släpper nu den efterlängtade versionen av Multiphysics för IronCAD (MPIC) 2019, den senaste versionen av det integrerade FEM-simulerings verktyget. De senaste funktionerna och uppdateringarna förenklar arbetet med att lägga till villkor och inställningar, vilket minskar analystiderna.

Med detta har IronCAD förbättrat och förfinat MPIC, vilket ytterligare ökar användarvänligheten och funktionaliteten i det allsidiga FEM-programmet. I MPIC 2019 har flera nyckelfunktioner lagts till, skapade speciellt för analys av sammanställningar. Den nya funktionen med stela kroppar (Rigid Body Kinematic, RBK) förbättrar nu analysen dramatiskt genom att blanda stela kroppar och finita-element tekniken.

Integrerad sammanställningsanalys

Kritiska delar som behöver noggrann analys fortsätter att analyseras med hjälp av Sefea multi-fysik medan delar eller anslutande mekanismer som inte är intressanta i beräkningen för övrigt, behandlas som stela kroppar för att överföra de begränsningar, belastningar eller rörelser som behövs för en integrerad sammanställnings-analys. AMPS Technologies Chuck Paulsen, citerar: “Det den första FEM-applikationen som enkelt och smidigt utnyttjar både stela och flexibla delar för att analysera CAD-sammanställningar snabbt och korrekt från tidigt koncept till slutstegsdesign.”

Läs mer om denna intressanta nyhet här:

www.ironcad.com/blog

Fler artiklar

>