Ny version av DDM

publicerat

|

2022-07-28

Ny version av DDM

DDM har bland annat fått delvis nytt gränssnitt på sista tiden, hur fungerar det och vilka är fördelarna? Se en intressant sammanfattning här.

DDM är en PLM-lösning som utvecklas kontinuerligt och nya uppdateringar kommer i stort sett månadsvis. Här kan ni se en översikt över de större nyheterna som kommit under den senaste tiden.

CSI i England lägger kontinuerligt in nya funktioner och kvalitetsförbättringar i DDM. Som användare är det inte säkert att man har koll på vad som tillkommit då det hänt en hel del under senaste månaderna. Därför är det passande att CSI nu har släppt en serie filmer på YouTube som visar just detta.

Återkoppling från användare är att det nya gränssnittet uppskattas högt, då det minskar nödvändigheten att öppna nya fönster via högerklick. Nu ges direkt en god överblick över egenskaperna av den detaljen som markeras i DDM:s sökresultat. Även status gällande i vilket steg i Grafiskt Arbetsflöde ett projekt befinner sig är nu snabbare att hitta. Förutom detta finns t.ex. nya möjligheter vid sökning, import och hantering av konfigurationer.

Första filmen är en översikt och därefter kommer ett antal filmer som berör specifika funktioner. Detta är samlat i en spellista på YouTube som ni når via denna länk:

DDM nyheter filmer

Vi vill passa på att påminna om möjligheterna till gratis utbildning direkt från CSI. Missa inte att hålla er kunskap aktuell. Se mer om detta via denna länk:

Fri utbildning i DDM

Fler artiklar

>