Service Pack 1 för IRONCAD 2024

publicerat

|

2024-02-13

Service Pack 1 för IRONCAD 2024

Nytt Service Pack gör att arbetet flyter på smidigare!

Service Pack 1 för programsviten IronCAD DCS 2024 (där IRONCAD ingår) är nu släppt!

Över 100 punkter åtgärdade. Dessutom finns nu fler import/exportformat som option.

IronCAD LLC i Atlanta har jobbat på bra med att identifiera och åtgärda olika potentiella problem i IRONCAD 2024. Man har en lista på ca 90 punkter som fixats med detta Service Pack 1. Flera funktioner i filhantering, sketchen, 3D-grafik och 2D-ritningsområdet är förbättrade.

Det ingår även en ny möjlighet att exportera 3D filer från IRONCAD i basversionen med SP1. Exportfunktionen heter GLTF writer och stöder version 2.0. Formatet kan användas för att visa 3D modeller på webbsidor.

Vi på Solidmakarna har testat detta Service Pack 1 och har sett klara förbättringar på vissa områden där filer eller funktioner inte har betett sig som förväntat. Vi kan rekommendera alla som kör IRONCAD 2024 (gäller även INOVATE, DRAFT och COMPOSE i version 2024) att installera SP1.

Att tänka på: Avmarkera IC MECHANICAL alternativet i installationsrutan. Detta eftersom vi har en svenskanpassad version av IC Mechanical och den som ingår i SP1 är den amerikanska versionen.Om ni inte gör det kommer en dialogruta att visas BAKOM installations informationen som ni då förväntas klicka OK på. Det är egentligen inget problem, det som händer annars är att installationen stannar upp och väntar på att ni klickar ok på rutan som är i bakgrunden. Er befintliga IC Mechanical kommer inte att installeras över även om ni inte avmarkerar det alternativet.

Det finns en nedladdningslänk till SP1 på denna sida: LÄNK

I samband med SP1 finns nu även nya format för import/export, till exempel IFC och Revit som används inom bygg. Detta görs med hjälp av en nytt importfilter som heter Architectural Translator. Detta installeras med Service Pack 1 för IronCAD DCS 2024. Mer om Architectural Translator i ett separat Aktuellt-inlägg.

Fler artiklar

>