SYNERGY

publicerat

|

2021-07-11

SYNERGY

Säkert molnbaserat datavalv

IronCAD LLC introducerar SYNERGY, en helt ny plattform för samarbete online!

IronCAD introducerar SYNERGY-plattformen, en kraftfull ny samarbetsplattform som underlättar design och filhantering för användare.
SYNERGY-plattformen skapar en synergi mellan design- och säljteam för att lagra, konfigurera, dela, hantera och visa designdata mellan teammedlemmar och externa kunder, allt på ett ställe.
SYNERGY-plattformen gör det möjligt att förbättra sättet team konstruerar och samarbetar. Det stöder effektivt samarbete online mellan olika geografiska platser.

Molnbaserat datavalv

Med SYNERGY-plattformen har användare tillgång till SYNERGY Vault, ett säkert molnbaserat datavalv. Användare kan hantera, versionshantera, frisläppa och visa IronCAD-filer samt hantera andra filtyper i ett säkert molnbaserat valv. Varje företagskonto på Synergy Platform har upp till 10 GB gratis datalagringsutrymme per företag.

Dessutom kan säljteam, kunder och leverantörer konfigurera produkter och kommunicera designkoncept och förändringar i molnet med SYNERGY Configurator. Användare kan dela konfigurationer med konstruktörer för att göra ändringar och för att sömlöst konvertera produktionsdesign med IronCAD-produkter för att påskynda design-to-order-processen.

Läs mer här:

https://www.solidmakarna.se/tillagg/synergy 
 

Fler artiklar

>