Makoro AB

Makoro AB

Makoro har under många år konstruerat samt tillverkat kundanpassad automationsutrustning. Allt från små enkla monteringsfixturer till större kompletta automationslinjer. Deras kunder finns inom fordons-, möbel-, livsmedel- och maskinbearbetnings-industrin. Tillsammans med deras kunder hittar de bra och kreativa lösningar som stärker deras konkurrenskraft. Samt får en effektivare produktion med bästa lönsamheten.

Robotcell konstruerad av Makoro i IRONCAD 3D CAD
Bilden ovan är en robotcell konstruerad av Makoro i IRONCAD.

Använt IRONCAD sedan 2005

”Vi har använt IRONCAD sedan 2005 och är mycket nöjda över vårt val av CAD-program. IRONCAD passar oss bra då vi sällan vet hur den slutliga lösningen kommer att se ut. När kunden väljer att kontakta oss för en offert önskar dom inte bara ett pris och en förklarande text utan även en enklare layout. En bild säger som sagt mer än tusen ord. Utifrån kundens specifikation samt 3D-modell skapar vi snabbt och enkelt en layout i IRONCAD. När vi väl har fått ordern kan vi på ett effektivt sätt fortsätta konstruera utifrån den layout som skapades vid offerten."

Rendering av rpbotcell i KeyShot för IRONCAD
Bilden ovan är en rendering av robotcellen skapad i tilläggsprogrammet KeyShot för IRONCAD.

"Vi är mycket nöjda med IRONCAD och den support Solidmakarna givit oss under alla år."

Henrik fortsätter: "Detta gör att vi snabbt kommer i gång med vår konstruktion. Vidare under projektets gång har kunden möjlighet att följa konstruktionen och ge feedback via viewer (COMPOSE), vilket sparar tid. Viewer’n gör att samspelet mellan oss och kunden funkar på bästa möjliga sätt. Om det är något som vi speciellt uppskattar med IRONCAD är det TriBall-verktyget. Behövs något i layouten eller konstruktionen förändras gör man det enkelt med detta verktyg. Fungerar lika bra för den grova layouten som till konstruktion med hög precision. Vi är mycket nöjda med IRONCAD och den support Solidmakarna givit oss under alla år.”

Henrik Häger, Makoro AB

https://www.makoro.se/

Makoro AB
No items found.

Ladda ned kostnadsfri testversion

Ladda ned IronCAD DCSBoka demo

Testversionen innehåller samma funktionalitet som en "skarp" version.
Fri support ingår under testperioden. Helt kostnadsfritt i 30 dagar.
Se systemrekommendation.