IRONCAD SUPPORT

Solidmakarna har ett direkt och nära samarbete med IronCAD LLC i USA

Vi har en lång bakgrund inom konstruktion och produktutveckling vilket säkerställer att ni får kompetent support när ni behöver det.

Telefonnummer:

08-556 185 48

Efter installation av PU1 så kan mått "försvinna" vid utskrift eller export till PDF av ritningen. Bocka i rutan "Raster or vector based on sheet contents" under Print. För PDF Export: Använd Print funktionen för att printa till PDF. Hotfix kommer.

Efter installation av PU1 så kan mått "försvinna" vid utskrift eller export till PDF av ritningen. Bocka i rutan "Raster or vector based on sheet contents" under Print. För PDF Export: Använd Print funktionen för att printa till PDF. Hotfix kommer.

aktuell version (För dig som har licens)

IronCAD DCS

2022

IronCAD DCS inkluderar: IRONCAD, INOVATE, DRAFT och COMPOSE

“En stor eloge till Solidmakarnas supportavdelning! Vi får snabba svar och de är dessutom genomtänkta.”

Annika Lindholm
CAD ansvarig, Aratron AB

“Supporten hos Solidmakarna fungerar jättebra.
Vi är mycket nöjda med svar vi får, dessutom snabbt.”

Stefan Jarenheim
Managing Director, Svenema AB

“Solidmakarnas har en enastående bra support!”

Lennart Freidlitz
Konstruktör, Innopend Teknikpartner AB

Hör av dig till oss

Ring oss idag på 08-556 185 40 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart vi kan.
Oops! Någonting gick fel. Vänligen försök igen.